Dina bokmärken

Cossacks: Back to kriget

Alternativa namn: Cossacks: Back to kriget

Game Cossacks: Back to kriget - en värdig fortsättning på projektet i några månader lyckats förvirra de flesta fans av genren strategi. Denna historia om modiga krigare som var återigen i krig. Så var beredd att spendera de närmaste dagarna vid datorn. Och varna alla vänner - vem vet, han kommer att förstå.

Det här är kanske en av de mest värdiga projekt som tar några dagar, veckor, månader, till och med så, inte har något emot att spendera ett liv. I den nya kosackerna Back To War huvud "trick" är oförändrat - en kall ekonomisk del. Vad är sant för nu är det en seger kommer inte att räcka.

Medan de flesta av de projekt som hänför sig till denna genre, de flesta av det framgångsrika resultatet av striderna beror på antalet exponerade på frontlinjen av stridsmateriel, är möjligheten till seger i kosackerna nära samman med skickligheten hos en spelare och hans nivå av taktiska tänkande. I Cossacks: Back to kriget kan vara fri att njuta av alla befintliga martial konstruktioner för att få segern. Så, kavalleri tar vanligt massivt viktig disciplin för infanteri och artilleri kommer att lyckas endast om den är rätt placerad på slagfältet. Under hela striden strids befälhavare kommer att heja vårdavdelningar vänligt ord och exempel, förstås.

I allmänhet, för att inte tala - samma kosacker, som kunde älska dig igen i ledet, de är tillbaka och redo att rusa in i striden denna sekund!

För att starta spelet, som tidigare distributioner kommer först att behöva Cossacks: Back to kriget nedladdning. Till ditt förfogande en mängd olika torrents och många fler befintliga länkar - något inte förnekar, och efter några minuter kommer han att kunna kasta sig in i favorit gameplay. När du går in i spelet omedelbart inse att utvecklarna inte förlora tid förgäves - en trevlig överraskning och innovationer ger oss möjlighet att göra spelet så bekväm och intressant. Det är anmärkningsvärt att den nya designen ser mer strategiskt, vilket lovar spelarna en hel del nya äventyr och oförglömliga känslor.

Nu spelar Cossacks: Back to kriget kommer att använda två nya länder - har lagts till kartan över Schweiz och Ungern. Så var beredd att åter studie egenskaper vapen, strategier och välja de mest lämpliga handlingsalternativ (eller interaktion - spel kosacker: Tillbaka till kriget tillåter spel, vilket ger fantasin flöda, du kommer att få alla chanser att pröva lyckan som en taktik).

För ränte utvecklare har lagts till projektet ytterligare några enheter där du måste göra ett stort antal arbetstillfällen. Vid denna tid, det utkast som utarbetats för fansen ett hundratal unika uppdrag. Skapar en lämplig atmosfär häftig grafik och utmärkt musik.

Se vad annat är nytt du förväntar dig i ett projekt kan revidera för Cossacks: Back to kriget video trailer. Visst han inte kommer att lämna dig oberörd!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more