Dina bokmärken

Strids sektor

Alternativa namn: Sector Combat, Combat Sector

Game Combat Sektor & ndash; webbläsare fantastiska insatser i 3-D-format. Denna interaktiva online-spel kan göra dig till en gladiator och skicka den till framtiden att kämpa för sin överlevnad. Använd din chans att gå till de stora ligorna och bli en riktig mästare. Tror att om du väljer att spela Com bat sektorn & ndash; adrenalin som du angav! Ett stort urval av vapen och utrustning, förmågan att förbättra, olika spellägen, vackra kartor, spännande slagsmål & ndash; Allt detta och mer generöst ger Com bat sektorn spel. För att delta i spännande evenemang behöver Com bat sektorn registrering. Projektet, i princip tillgängliga för alla. Från de viktigaste systemkraven som har varit i storleksordningen av parametrarna för Adobe Flash Player. Om så är nödvändigt, kan spelaren uppdateras. Registrering i spelet Com bat sektorn enligt följande:

1) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Du går i spelet och i fönstret som visas, ange ett namn, lösenord, trycker på en knapp och laquo; Registrera dig & raquo;.

2) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ett nytt fönster visas, där återigen upprepa redan nämnda data (namn och lösenord), e-postadress och informera press & laquo; up & raquo;.

​​ 3) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Under registreringen godkänner du användaravtalet.

I början kommer du att omdirigeras till huvudmenyn, divisionerna som ska köras för utveckling av spelvärlden. Du kan ta vapen eller huvudstupa rusa in i striden & ndash; som Com bat sektorn för att spela en avgörande själv.

Combat sektorn & nbsp; Du kan spela på någon av de fyra varu korten. Inledningsvis finns map & laquo; The Lost Temple & raquo;, som andra blir tillgängliga för att uppnå vissa nivåer. Detta övergivna tempel är i form av korset, och kanterna är piedestaler avsedda för skyddsrum. Karta & laquo; Heavenly Platform & raquo; - En tidigare produktionsanläggning troposfären gas. Torget med ett kors på insidan och korridorer längs konturerna av nu väl anpassad till gladiatorkamper. Karta och laquo; Förstörd bro & raquo; - Gladiator arenan rektangulär form med en mängd olika hinder och gömställen. Legenden säger att bron förstördes under kriget, då det började bygga, som så småningom frystes. Och en annan hot spot för gladiator kämpar Karta & laquo; Heath & raquo;. Detta är en typisk övergiven förkastning vars territorium där festande.

Battles är i kommandoläge. Lagen indelas i rött och blått. De bildas från slumpmässigt utvalda spelare. Kampen varar i 15 minuter. Vinnaren är den som förstörde ett stort antal fiender.

Innan du engagera dig i en militär aktion ta hand om ammunition för hans gladiator. Com bat sektorn online-spel erbjuder sig att köpa rustningar, vapen, boosters och enheter. Köpte allt i butiken för spelets valuta. Resultat Du får segern i striden. Men det finns också att köpa för riktiga valutan. Låt oss ta en närmare titt på den tillgängliga utrustningen i spelet. Arsenal av vapen är mycket rik. Spela spel Com fladdermus Sektor är det möjligt, med användning av sådana vapen som:

 • misshandel automatisk shad (m) & laquo; Hornet & raquo;
 • pumphagelgevär RPS (e) & laquo; Doberman & raquo;
 • plasmakanonen TP-P6 & laquo; Meteor & raquo;
 • automatisk pistol CCI-15 & laquo; Mosquito & raquo;
 • Hand pistol CPM-025 & laquo; Scorpio & raquo;

& nbsp;

Bland rustning hittar:

 • passar hög resistans KVSP & laquo; Universal & raquo;
 • CAR spy-3U & laquo; Berserk & raquo;
 • BIL armé 2c & laquo; Commando & raquo;
 • NKSN (e) av nanotkaney & laquo; chimär & raquo;
 • tunga bronekostyumy TBA-47 & laquo; Protector & raquo;

& nbsp;

spelenheter är särskilda anordningar, som användning förbättrar vissa parametrar. De hjälper också vid rätt tidpunkt för att skapa en viss effekt.

I spelet hittar du enheter såsom:

 • D-2 & laquo; Cheetah & raquo;
 • UPR-z & laquo; Optimizer & raquo;
 • modul MSDP-1200 & laquo; Rescue & raquo;
 • bärbar radarsystem PRS (k458) & laquo; Ser & raquo;
 • reparationsanordning RU-2 (nt) & laquo; Avangard & raquo;

boosters & ndash; Detta material, som slutligen kan konsumeras. De skiljer sig från enheterna kortvarig för sin talan. Du kan dock avsevärt förbättra parametrarna i Gladiator, med hjälp av till exempel injektions PS1K & laquo; Combin & raquo;, spetspatron ASO & laquo; & raquo;, preparator holografisk inspelare Zug & laquo; Flash & raquo; och så vidare. Action boosters även passera, men kan ibland spela en avgörande roll.

för att flytta till nya nivåer, måste du övervaka antalet poäng. Naturligtvis, för att förbättra de saker som du behöver för att ha tillgång till hela tiden, men det är trevligt när höga nivåer ger en möjlighet att äga mer perfekt, tidigare otillgängliga vapen!

Sektor Kombat spel är för dig en mer överraskning & ndash; möjlighet att delta i tävlingar och få värdefulla priser. Tävlingar är både militära och kreativ.

Kära nick, se själv i spänningen i det vackra spelet! Det är nödvändigt att se över världen av gladiatorer & ndash; och du kommer att bli en flitig gäst på spelsajten. Skraste sin fritid underhållande aktivitet! Det återstår att önska dig en trevlig upplevelse!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more