Dina bokmärken

Knight Legend

Alternativa namn: Riddare fabel

MORPG turnbaserade strategispelare har redan gått med i Legend of the Knight RPG-spel. Detta är en annan fantastisk historia, där magi är normen för livet för ett saga land. Varje karaktär äger den och ständigt förbättrar sin nivå tills den blir en universell krigare.

The main plot outline: slaget mot Ljusstyrkorna mot demoner som förstör världen. Här är den magnifika grafiken med en tydlig ritning, levande specialeffekter, händelsens växande dynamik, historiens fascinerande tema, ursprungliga uppdrag, spännande masskamp och PvP - när en spelare motsätter sig den andra, manifesterade de sig helt.

När du väljer din hjälte: en riddare, mage, mördare eller sökare, bara känna vilken av dem som är närmare dig i ande, eftersom deras färdigheter är lite lika, och varje förmåga är viktig. Gradvis utveckla dem för att uppnå perfektion genom att fylla i de många uppgifterna som anges till höger i övre hörnet av spelplanen. Tack vare detta får du en ny erfarenhet, förmågor, vapen och uniformer.

I första etappen kommer du att få en följeslagare som kommer att berätta vilken riktning som ska gå, hjälpa dig att bli bekväm i den här mystiska världen, stödja dig i faraens ögonblick. Men en gång en häxa kidnappar honom, och nu är din uppgift att rädda sin partner. Använd erfarenheten från den för att vidareutveckla dig själv.

. Eftersom spelet fokuserar på händelsernas dynamik, nämligen - på striderna förekommer pumpning av tecken ganska snabbt. Efter varje framgångsrik kamp eller slutförd uppgift har du förmånen att skaffa ett visst verktyg.

Den första omgången spelas livligt tack vare instruktionerna, men processen blir gradvis rikare och mer komplex. Upplev erfarenhet, gör dig redo att tillämpa den i praktiken när de farligaste fienderna, som kontrolleras av andra spelare, kommer att komma ut mot dig. Men om det är rimligt att tillämpa magiska artefakter, kommer du att kunna släppa fiendens styrkor och hjälpa dig:

  • Transformation, förändring på ett okontrollerat, slumpmässigt sätt egenskaper av saker;
  • Syntes som förstör vissa föremål för att förbättra andras egenskaper,
  • Casting - förmågan att demontera objektet i delar och få önskat element;
  • Improvement - kvalitet, vilket gör det möjligt att avsevärt förbättra de befintliga egenskaperna hos objekt.

Genom att få dina äventyr upp till elfte nivån kan du skapa ditt eget djur. Därefter kommer du att bli åtföljd av en oumbärlig assistent i alla slag, som kan ge stor hjälp på slagfältet, minska fiendens styrkor och ta dig till en ny nivå.

.Since varje inköp kräver utgifter, har du en valuta i din skattkasse - silver och guldmynt. Djur utbytes för silver, utrustning smide tjänster, och guld ger mer värdefulla artefakter som du kan få i en virtuell butik.

VKontakte och Odnoklassniki-spelare förenade sig runt spelets Legend of the Knight och är redo att dela sin upplevelse.

  • Utan att skapa ett djur kan du inte göra om du vill slåss och överträffa nivåer effektivt.
  • Använda kraften "Skaka jorden", förstör i en handling fienden, men det kommer inte att bli så krossat om du har nått en högre nivå. I detta fall kommer partner Angel att ge dig mer nytta.
  • Efter att ha valt en hjälte i början, kan du inte ersätta honom med en annan. Tänk på alla punkter innan du gör det slutliga valet.
  • För att omedelbart avsluta striden, använd funktionen "Quick End". Men i fullskärmsläge kan det bli otillgängligt.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more