Dina bokmärken

KleptoCats

Alternativa namn:

KleptoCats är ett väldigt sött kattspel. Färgglad grafik i en förenklad stil, handritad, ser väldigt snygg ut. Smakfullt utvald musik och vackert röstade katter skapar en atmosfär av komfort i spelet.

Innan du spelar KleptoCats, välj ditt första husdjur. Valet är lite som att spela spelautomater. Kattens utseende försvinner slumpmässigt, om du inte gillar det, snurra på trumman igen.

Spelet är roligt och gulligt. Men grannarna som bor nära dig i det här spelet har mycket otur.

Här behöver du:

  • Samla en samling eller till och med en armé av fluffiga katter
  • Ge dina husdjur mat
  • Leka med dem så att de inte blir uttråkade
  • Läka om dina husdjur blir skadade på ett uppdrag
  • Placera troféer i ditt rum

Du kommer bara att ha ett lurvigt husdjur i början. Efter sorteringar kommer han att ge dig vänner som han kommer att träffa på vägen till uppdrag.

Ju fler katter du har i din armé, desto fler saker kan de ge dig.

För att öka chansen till en lyckad expedition och få mer värdefulla saker måste du se till att husdjuren ökar skicklighetsnivån. Detta är inte så lätt, speciellt när det är många katter. Alla behöver matas och smekas. Endast en glad katt kommer att slutföra uppgifterna.

Håll ett öga på djurets uthållighet och lycka bar. För att återställa resurser behöver katter vila och vård. Annars kanske de inte har tillräckligt med styrka för att återvända från uppgiften, och de kommer att finna sig själva en annan, mer omtänksam ägare. Redan då kan dina saker en dag börja försvinna och detta kommer sannolikt inte att tillfredsställa dig.

Med tiden kommer sorternas varaktighet att bli längre och längre. Om i början av spelet katter återvänder med byte efter några sekunder, kommer senare attacker att pågå i timmar eller till och med dagar.

Bara katter på hög nivå kan göra så långa resor, oerfarna pälsar kan inte komma så långt.

Du kan samla och föda upp katter med de mest otroliga utseenden och färgerna. Ingen annanstans kommer du att se en sådan mångfald.

Alla grymheter som begås av dina pälsiga husdjur är mer lekfulla än skurkiga. Därför kommer du inte att kunna känna dig som en riktig skurk i det här spelet.

Spelet garanterar praktiskt taget ett gott humör. Även om du bara sätter dig ner för att spela i tio minuter, garanteras ett leende på läpparna om du älskar katter. Fast vem kanske inte gillar dessa roliga djur.

Det finns en spelbutik här där du kan köpa extra mat, kläder eller leksaker till dina husdjur. Det är inte nödvändigt att göra detta alls, men utvecklarna kommer säkert att vara glada över att få ekonomisk tacksamhet från dig.

Du kan ladda ner

KleptoCats gratis på Android direkt härifrån genom att klicka på länken på denna sida.

Många roliga kattungar med en förkärlek för kleptomani behöver en omtänksam ägare som kan ta hand om dem. Börja spela redan nu och de kommer att tacka dig med många användbara föremål!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more