Dina bokmärken

Kitten Match

Alternativa namn:

Kitten Match är ett match 3-pusselspel. Spelet har vacker tecknad grafik, som om du tittar på en tecknad film, inte spelar. Röstskådespeleriet och musiken är perfekta för detta spel.

Spelet har en handling som inte alltid finns bland pusselspel.

Berättelsen börjar med hur huvudpersonen i spelet, som du måste kontrollera, räddar en söt liten kattunge från kylan under vinterlovet. Därefter måste du utrusta en plats för djuret och förbereda huset för ankomsten av en ny hyresgäst.

I spelet kommer du att vara:

  • Leka med ditt husdjur
  • Köp kläder till honom
  • Gör reparationer och förbättringar i hemmet
  • Och naturligtvis lösa pussel

Steg för steg kommer du att ordna huvudpersonens hus rum för rum. För alla handlingar som utförs i huset kommer poängen som tjänas i spelet att spenderas.

Ju längre du kommer i spelet, desto högre blir kostnaden för åtgärder för att förbättra interiören. Förutom reparationer behöver du också mata kattungen, köpa roliga kläder, leksaker och leka med honom. För allt detta behöver du också åtgärdspoäng utvunna i spelet.

Själva spelet är inte svårt, det liknar alla andra spel från serien tre i rad. Genom att arrangera kuberna så att det blir rader av samma kommer du att göra framsteg i spelet. Rader med större antal kan skapa speciella objekt som ger olika effekter när de används och ibland hjälper till ur en knipa.

Alla nivåer har inte samma svårighetsgrad. Utöver standardnivåerna finns det nivåer med ökad svårighetsgrad, som inte är lätta att klara första gången. Och det finns ännu svårare, ibland tar det flera dagar att övervinna dem, men du kommer också att få dubbelt så många actionpoäng för sådana nivåer.

Om du ser att du saknar ett eller två drag innan du har slutfört alla uppgifter, kan du köpa ytterligare drag för valutan i spelet, men det är dyrt, så tänk noga på om det kommer att rädda dig eller inte.

Medan du löser pussel kommer ditt husdjur att titta på. Han ser väldigt söt ut vid sådana ögonblick och hans vanor är slående som en riktig katt. Det känns som att utvecklarna lagt mycket tid på att lägga märke till hur dessa roliga djur beter sig i olika situationer.

I spelet hålls roliga tävlingar varje vecka och månad genom att delta i vilka du kan vinna intressanta priser som hjälper dig att spela och vinna oftare.

evenemang med tema hålls under semestern, där du kan få kläder eller inredningsartiklar tillägnade dessa dagar till ditt husdjur.

Spelet har ett stort antal nivåer. För att klara dem alla behöver du spendera mycket tid. Därför kommer du att njuta av detta roliga spel under lång tid.

Du kommer aldrig att tröttna på att spela Kitten Match. Utvecklarna glömmer inte att glädja spelarna genom att lägga till nya ännu mer intressanta stadier och mycket annat innehåll som diversifierar spelet ännu mer.

I spelet kan du chatta med andra spelare och till och med starta en community där dina vänner kommer att gå med.

Du kan ladda ner

Kitten Match gratis på Android genom att klicka på länken på den här sidan.

Om du gillar katter och du älskar match 3-spel kommer du definitivt att gilla det här spelet, börja spela nu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more