Dina bokmärken

Kings Bounty

Alternativa namn: Kings Bounty

Kings Bounty - dator turbaserat spel. Den första strategiska och rollspel släpptes år nittonhundranittiotvå, i en serie av populära spel i fantasygenren. Kings Bounty spel som vid första anblicken kan verka som något att dra till sig uppmärksamhet. Men om du fortfarande ser på det, du inser att den enda plats där man kan bekanta sig med existensen av en så intressant fantastisk karaktär som en viking. Kings Bounty spel legenden om hjältar av fiktion.

Det är när du läser och tittar på all möjlig information om detta spel det väljer att spela det, måste du besöka webbplatsen där du kommer att få möjlighet att spela Kings Bounty nedladdning. Kings Bounty spel nedladdning kommer att vara ganska lätt sak att hålla i närvaro av ett sådant program eller torrent download.

Kärnan i spelet Kings Bounty är din karaktär strider med onda fiender, som monster under hans putishestviya. Alla de åtgärder som äger rum på territoriet i Endor i Darion. Spelet Kings Bounty, är standard för alla dataspel, i början kräver skapandet och valet av din karaktär. Här är det nödvändigt att tänka samt val status karaktären påverkar hela hans spelande. Låt oss först bekanta sig med den karakteristiska för varje förslag.

Alldeles nyligen en serie av spel Kings Bounty utvilad släppa en ny serie som heter Kings Bounty Warrior North. Här har du ett val av tre tecken:

• Viking,

• Skald;

• Magus.

Viking - den viktigaste och enda kvalitativa mästare slagfält, som växer snabbare än något försvar och anfall. Också, endast i närvaro av en sådan unik företeelse i motstånds norr och absolut raseri. Att göra det som orsakar svåra skador på fienden, med nästan ingen har Patera.

Skald - plus det - innehav av magi. Hans styrka ligger i att kämpa humör och antalet trupper, som han berikar kraft som den bästa ledaren, magi. Han har också en effekt av uppståndelsen och behandla de sårade.

Magus - dessutom har förmågan att troll - runa. Denna karaktär är inte beroende av kraft eller armén, hoppas han bara för visdom och djupgående effekt. Endast tillgängligt för honom förmågan - högre magi och alkemi. Magus guidad taktiska, genomtänkta lösningar för att få allierade och försvaga fiender eller bara krossa fienden flödet av magi.

I Kings Bounty spel är intressant och underhållande. Men manliga spelare kommer att njuta av bilder av tecken - följeslagare, befintliga skydda huvudpersonen - Valkyries. Här kan du möta och till och med tomtar, som du kommer att skyddas. Du kommer att vara på väg att besöka marknader och butiker, dessa är tecken som inte särskilt påverkar gameplay.

Game Kings Bounty gjorde längsgående i de högkvalitativa grafik, särskilt om vi betraktar den senaste tidens serie av spel. erbjuds även musik, som endast framhåller karaktären av spelet framgångsrikt.

Kan börja gameplay. Försvarslösa människor som väntar manifestation av ditt mod och din hjälp. Bra spel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more