Dina bokmärken

Kungar och legender

Alternativa namn: Kungar och legender

Spel kungar och legender & ndash; Detta online spel designat i stil med IMO. kungar och legender på nätet spelade från webbläsaren.

Game kungar och Legends tillåter spelare för att ta på sig rollen King. Du kommer att få, , och använda de särskilda kort som ringer varelser stavar , och [ 1] attack monster när du slåss mot dem.

För att ta reda på vad som finns i Kings och legender registrering, måste du läsa informationen, som beskrivs i texten nedan:

1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Logga in till denna webbplats kungar och legender.

2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Du kommer att hitta på hemsidan formulär att fylla ut att registrera sig i spelet.

3. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; I sin första celltyp i din e-postadress.

4. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Tänk på ett lösenord för spelet och skriva det i den andra cellen.

5. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; För att se till att du har angett korrekt lösenord, upprepa det igen i nästa cell. Skriv det ensam, inte att förglömma.

6. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Om du håller med alla webbplatsregler och sekretesspolicy för webbplatsen och sedan placera en bock i önskad cell.

7. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Klicka på den röda knappen med ordet & laquo; Kostenlos spielen & raquo; .

Du har också möjlighet att registrera sig på den officiella webbplatsen på Facebook-e genom att klicka på den blå knappen i det tidigare registreringsformuläret med inskriptionen & laquo; Mit Facebook Anmelden och raquo;.

Spelet är kal browser spel, så att du inte behöver oroa sig för kraften i din dator, så länge hastigheten på Internet i kombination med det. I detta fall är det underförstått att om datorn är svag, kan höghastighetsinternet också & laquo; hämmar & raquo;.

Spela Kings och Legends du kommer att bygga sitt rike, samla olika kort.

The Kings och legender spelar ni så vill, när den konfronteras med sådana tävlingar:

1. Användare. Denna klass lita huvudsakligen på kampen av människa och människa. Du inte vara rädd för att dyka in i verklig kamp , som kan vara antingen till fots eller på hästryggen.

2. Älvor. Elven trupper välj slåss en lång sträcka . De använde en båge och , en kraftfull magi på för att hålla sina fiender på avstånd . I närstrid de snabbt förlora energi och bli svag.

3. Bastarder. De är en hel del funktioner. Men av den största fördelen unika rörelse på slagfältet.

4. Död. Dessa trupper vägrar att dö, och slutligen att klamra sig fast vid minsta möjlighet att leva. Deras närvaro och utseende orsakar skräck i sina motståndare.

5. De orcher. Detta är en är mycket hardy är med ett stort antal krafter därmed , är det svårt att besegra .

6. Goblins. På grund av dess låg , kan de snabbt öka för att komma in på slagfältet. Deras styrka ligger i deras antal.

7. Demoner. Även om av kraven vid första är inte imponerande, De intervallet färdigheter kan även [ 1] de starkaste för att sätta motståndarna på sina knän.

& nbsp;

Kings och legender Online & ndash; Denna fantastiska spel med en hel del äventyr och strider. Du behöver inte något, utom hur du registrerar dig och visa att du är en riktig spelare och du är inte rädd för svårigheter. Lycka till kungar och Legends!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more