Bokmärken

Kings Ålder

Alternativa namn: Age of Kings

i Kings Age brädspel absolut alla fans av online-strategier, och särskilt de människor som är galna om medeltiden, riddare och slott. Du kommer att bli en kung, och kan korsa svärd i feodala krig med andra spelare online. Bli ett kraftfullt och med din tillåtelse kommer att uppföras nya och gamla städer töms.

För att spela spelet & nbsp; Kings Ålder på nätet måste du föras enkel registrering i spelet & nbsp; Kings Age. Du behöver bara:

1. Välj din spelarnamn.

2. Välj ett nytt lösenord som bara du känner.

3. Fyll i din e-postadress.

4. Bekräfta ditt avtal med de viktigaste bestämmelserna och dataskydd.

5. Efter det kommer din e-post skickas ett e-postmeddelande från spelet och klicka på länken ovan brevet du börjar spela spelet online & nbsp; Kings Age.

När registreringen & nbsp; Kings Ålder är över, måste du välja världen (karta) som kommer att börja utveckla din stad. De viktigaste skillnaderna i de kartor som har kartor för både nybörjare och erfarna spelare. Eftersom du ännu inte har utvecklat staden och dess erfarenhet av att bygga bättre välja & nbsp; spela & nbsp; Kings Ålder på kartan för nybörjare. De andra spelarna på detta kort passar din nivå.

Kings Ålder online spel börjar för dig som härskare över ett litet slott och omgivande ditt blod några tunnland mark, som fortfarande är ett par din inkommit bedriver gruvresurser. Nu är det beror på dig om detta land förvandlas till en magnifik huvudstad ditt rike.

Slottet är hjärtat i din lösning. Ju högre nivå av låset du har, desto snabbare byggandet på din mark. När ditt slott för att nå nivå 15, kommer du att kunna riva byggnader. & Nbsp;

Online Game & nbsp; Kings Ålder ger en bit av realism till det faktum att du inte kan oändligt att spara resurser. Det begränsas av storleken på ditt lager. Ju större lager, desto fler resurser som du kan spara. Om minnet är fullt, kommer det att sluta utvinning av resurser. & Nbsp;

The Kings Ålder på nätet utveckla sina byggnader för utvinning av resurser (sågverk, stenbrott sten, gruv för malmbrytning, kvarn) Du kommer att öka tillväxten av dessa resurser i ditt lager.

Som i utvecklingen av staden kommer du att vara tillgängliga för sådana byggnader som:

tillflykt. Här är era medborgare kommer att kunna gömma sig från fiendens attacker och behålla en del av resurserna.

Barak. Här kan du göra rekryteringen av soldater och skicka dem till krig. Ju högre nivå av barackerna, desto mer dina soldater. & Nbsp; & Nbsp; & Nbsp; & nbsp;

stadsmur. När attackera en fiende slott ökar bekämpa kapacitet trupper.

Version. Här kan du slå flockdjur för husvagnar att stärka handelsförbindelser.

marknaden. På marknaden kan du köpa olika varor och skicka sina husvagnar laddade. Ju större marknaden, desto fler husvagnar.

The Alchemist. Här går utvecklingen av allehanda ovanliga saker, ändå användbara till ditt rike.

Memorial. Detta är en staty i mitten av uppgörelsen, som kan byggas endast om du har alla byggnaderna har nått den högsta nivån. Fördelen med en stor staty av & ndash; det ökar skyddet för dina trupper i slottet för 50%. & Nbsp;

Game Kings Age Online ger dig en ganska flexibelt val av trupper. Varje enhet har kapacitet och specialisering.

Om du har tillräckligt med pengar och tid att förbereda högkvalitativa armé, kan du ta till rekrytering av jordbrukarna. Ensam, de är mycket svaga, men på grund av deras stora antal och förbättrad prestanda i skyddet av slottet, kan spara belägenhet.

Spear är inte särskilt stark mot andra infanterienheter, men bra mot monterade riddare. Temp & ndash; fotsoldater med svärd. Ganska farliga för den andra foten enheter. Archers är som alltid en stödjande roll. Det finns också en bärsärkagång. Grupper ridderliga kavalleriet som behövs för snabb och kross slag.

För spaning av fientliga styrkor, kan du köpa tjänster av spioner. För överfall låser i spelet och som en bagge Catapult (trebushe).

Din fästning kommer att förhärligas i riket alla Internet tack vare dina framgångsrika kampanjer och husvagnar nått de mest avlägsna delarna av världen och kommer att föra med sig outsägligt förmögenhet. Ditt namn kommer att nämnas med vördnad och respekt. Kings Ålderskontroll väntar på dig!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more