Dina bokmärken

King of Avalon

Alternativa namn: Spelkung av Avalon, KoA, KVK
The King of Avalon Game - The Knights of the Round Table Berättat om nytt

Om du är älskare av legenden om King Arthur och hans riddare, är online strategispelet för Android King of Avalon precis för dig. Här sammanflätas historien om Merlin, Morgana, Balthazar, King Arthur och andra karaktärer som möts på din väg.

Allt börjar med ett brinnande slott och en riddare som rusar till slottets portar med en rapport. Morgan trupper belägrade staden, du måste bestämma vad du ska göra nästa. Som en riktig slottförsvarare bestämmer du dig för att stå till slutet och försvara staden med alla dess invånare. Det här steget är träning för spelet. Därför uppmanas du att bygga kaserner och börja anställa trupper. Parallellt med dina handlingar kommer förstärkningar till slottet för att hjälpa till att hantera huvuddelen av fiender. Du måste stå emot, för alla dina allierade har redan fallit. Dina trupper håller på att kollidera i striden, men plötsligt dyker upp Merlin, som får en trollformel att bryta stridens gång till din fördel. Morgan trupper drivs tillbaka. Det är här din historia börjar, berättelsen om kung Avalon.

Kontroll av Avalon på datorn är främst ett strategiskt spel, för det mesta måste du ta itu med byggandet och utvecklingen av ditt slott. Slottet är ditt fäste, din maktens fäste. Utveckla det på ett balanserat sätt så blir du oövervinnlig. Efter den första striden med Morgana har dina försökspersoner bevarat ett drakeägg, som du kan använda i framtiden och växa ditt eld-andningsskydd. Men först saker först.

Första kapitel

Först börjar vi restaureringen av staden. Fästningen är slottets centrum och en bastion för dig och dina vasaler. Höj nivån på fästningen till den andra nivån. Då erbjuds vi att bygga stall. De kommer att tillåta att hyra kavalleri. Vi bygger dem och beställer utbildning av den första hästavskiljningen. Medan ryttarna förbereder sig kommer vi att försöka gå längre än slottet och attackera monster som omger oss. Vi kommer att välja den enklaste, första nivån för nu och skicka vår första trupp i strid. Detta är de första stegen som vi tar för att få vår första utmärkelsen.

Andra kapitel

Nu låt oss ta hand om vårt ägg. Vi går till drakens grotta och använder elixir som vi fick för att slutföra det första kapitlet. Ägget verkar leva upp, är fyllt med färger och verkar vara på väg att spricka. Men för detta behöver du en annan elixir. Därför återvänder vi till restaureringen av staden och ansamlingen av makt. För att förbättra styrkan till 3: e nivån måste du förbättra väggen till den andra. Vi lämnar till väggen för byggande av gårdar och sågverk. Dessa är grundläggande gruvanläggningar för leverans och rekrytering av trupper. Efter det försöker vi attackera ett monster på en högre nivå. Observera att för förstörelsen av de omgivande monstren kommer du att få resurser och artefakter samt pumpa din hjälte. Detta är viktigt, eftersom ju högre nivån på monsteret är, desto större är belöningen. Vi behöver bara bygga kojor för bågskyttar och träna. Dessutom bygger vi tält bakom muren för våra trupper, de kommer att ligga där. Fler tält - fler trupper vi kan anställa. Under tiden är det andra kapitlet över, och vi kan ta itu med vår framtida drake.

Tredje kapitel

Samtalets cirkel gör det möjligt att ringa vår första drake, och den elixir som erhållits för att fullfölja det andra kapitlet kommer att hjälpa till i detta. Vi använder det på vårt ägg. Det eldar upp och får oss att förstå att drakens själ lever och kommer att återfödas. Vi använder en eldkula och voila på den, draken återföds och är redo att tjäna dig! Vi kommer snabbt med ett namn på honom, nu kommer han bara att svara på honom. Morgana tycktes känna maktens uppvaknande och skickade genast en liten frigörelse av trupper för att attackera. Gör dig redo för striden!

snabbt förbättra fästningen, muren, bygga ett universitet, lära sig försvarets förmåga och höja draken. Observera att med höjningen av nivån får du bonusar, både defensiva och attackerande. De agerar mot dina soldater. Så fort du gör det, drar draken i luften och förstör Moragna-trupperna med ett brännande andetag.

Allt, din utbildning är klar, och du kan göra kungliga affärer, utföra följande kapitel själv och kämpa för ära och ära!

Byggnader i din stad som behöver byggas och gradvis utvecklas:

  • baraki
  • stall
  • skytteområde
  • belägringsverkstad
  • Ambassad
  • smed
  • Universitet
  • dragon's grotta
  • skyddsvägg

Ladda ner King of Avalon - klicka på knappen för att spela King of Avalon, vi kommer att omdirigeras till webbplatsen där vi laddar ner BlueStacks Android-emulator. Med det installerar vi King of Avalon och tycker om spelet.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more