Dina bokmärken

Killing Floor 2

Alternativa namn: Killing Floor 2, KF2, KF 2

Game Killing Floor 2: en mot zombies armé.

i maj 2014 Tripwire Interactive - utvecklare och utgivare, har publicerat tillkännagivandet av den ledande personskyttgenren i riktning mot fasan och 21. 04. 2015 Det föreföll i början av spelet Killing Floor 2. Arbete pågår under året kom tre tillägg, och spelare kan ladda ner Killing Floor 2 med nya tecken, områden, vapen och färdigheter.

Utnyttja Unreal Engine 3, erbjuder utgivaren att ladda ner Killing Floor 2 för datorn, men uppgav att möjligheten till PlayStation 4 också förbereder sig för att starta.

Andra funktioner i spelet inkluderar enanvändare / fleranvändarlägen och det ryska gränssnittet, medan röst fortfarande är det engelska språket.

The story and the game moments.

Killing Floor 2 fortsätter att utveckla temat för den tidigare serien, och än en gång spelarna till en dödlig fälla. En månad efter de senaste händelserna, och där står du mitt i smittet i Europa. Vetenskapliga experiment Horzine Biotech Corporation gav ett misslyckande, och tog på gatorna zombie Toli toli kloner. De drivs av törst efter blod och mord och stoppar invasionen av monster kan bara vapen.

Vi behöver radikala åtgärder för att återställa ordningen i de förorenade områdena, och anslutningen fungerar inte, armén sprids, regeringen har inte klarat situationen och också gått. Överallt kaos, och de få överlevande hoppas hjälpa hjälten, vilket säkert kommer att dyka upp när det blir riktigt dåligt.

Superman som inte är rädd för att gå in på de mest förorenade platserna, den hetaste punkten och förstöra mänskliga fiender, alla tillgängliga vapen, som är avsedda att bli dig. Växeln hittar du skjutvapen och som kan användas i nära strid. Självklart är monstren i bukt nära för farliga, men det är oundvikligt om ammunitionen sprang ut.

Det område för forskning och strippning är enormt och fortsätter att växa. Nu tillgängligt 8 kort:

Igrokam kombineras i grupper på upp till 6 personer, rensar kartan av mutanter och chefer.

 • Biotics Lab
 • Volter Manor
 • Burning Paris
 • Evacuation Point
 • Outpost
 • Farmhouse
 • Black Forest
 • Catacombs

Först kommer flera vågor av attacker mutanter, och bara om de reflekterar, finns det främsta fienden. Med varje ny "tidvatten" kamp blir hårdare ökar antalet fiender, bland dem nya former, som är svårare att förstöra.

för att klara den nya pesten, ser till köpmannen när den återspeglar en ny våg av mutanter för att förvärva mer dödliga vapen och skydd mot direktkontakt. Omedelbart finns det andra användbara saker som kan stödja krafter i händelse av skada som hjälper till att navigera i terrängen och andra saker.

Det finns en fråga om pengar, eftersom näringsidkaren inte är Santa, gåva och ingenting ger. Pengar för dig kommer inte att vara ett problem om du markerar mördad varje mutant kommer att ge dig inkomst och värdefull erfarenhet.

An annan punkt som vi måste komma ihåg, fortsätter jaga, förväntar mig inte en stor folkmassa, du kommer snabbt att blötlägga alla fiender och zagrebete moolah. Ju större ditt företag är, desto mer omfattande armé av zombier och chefer är svårare. Det är inte att förstöra huvudchefen i spelet Killing Floor 2 på datorn, spelet är över. Skillnader i multiplayer-versionen och lägespilen är inte ensamma, bara för att döda monster.

System minimikrav

 • OS: Windows Vista / 7/8 (64bit)
 • OP 4 Gb
 • Protsessor: Intel Core i5-2500 / AMD FX- 8320
 • Zvukovaya-kort: kompatibel med DirectX 9. 0c
 • Video-kort: GeForce GTX 560 / Radeon HD 6870
 • Space: 17 Gb
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more