Dina bokmärken

Khan Wars

Alternativa namn: Khan Wars

Khan Wars på nätet & ndash; gratis webbaserat multiplayer strategispel från företaget XS Softwa. Grunden för spelet upp en strid mellan olika nationer som lever i den virtuella marken. Allt som allt vad du gör, oavsett om det är konstruktion eller resursutvinning sker i syfte att utveckla sin egen stat och att öka sin bekämpa makt. När allt kommer omkring bara de starka inte vara rädd för att attackera fienden, och sedan njuta av den svindlande segern. Men detta betyder inte att utan att begå attackerna själva, du kommer inte att dras in i striderna. Det är ganska ofta nödvändigt för att försvara sig mot angriparna och bättre vara beredd på sådana möten. Inte tankas! Skapa en robust armén och delta i en grand krig!

För att spela Khan Wars tillräckligt dator med genomsnittliga parametrar. Så oroa dig inte om systemkraven. Om det fanns en önskan & ndash; ansluta sig. Plunge i atmosfären kommer att hjälpa till att bekämpa Khan Wars registrering. Konto skapas på följande sätt: in i spelets namn, e-postadress och lösenord. Som standard, godkänner du användaravtalet. Var beredd & ndash; Nu börjar ett stormigt liv!

& nbsp; Först av allt, att välja vilken nation du vill spela Khan Wars. Tänk noga, eftersom fram till slutet av rundan kommer att vara omöjligt att ändra den. Varje nation har sina egna egenskaper, sin egen speciella enhet och genom att gå, kommer du att få exakt de bonusar, som satte denna nation. Generellt finns det 11 av dessa nationer: araber, litauer, goter, ryska, Percy, Franks, Bretons, mongoler, bysantiner, Bolgartsy, tyskar, & nbsp; japanska. Denna mångfald gör att du kan välja det lämpligaste alternativet.

Såsom innefattar spelande, förutom den ändlösa blodbadet. Varje spelare är skyldig att ta itu med utvecklingen och utvecklingen av deras ägodelar. & Nbsp; Alla byggnader uppfördes på territoriet i hans eget slott. Du måste ha en gård, guld gruvor, järngruvor, och att skaffa sig resurser. Du måste också ta hand om barackerna och stallet att vara där för att träna stridsenheter. Glöm inte om så viktiga faciliteter som en skyddande mur, Cache, Katedral, Torn, lager och stall. Gör inte utan marknader, tavernor, Sjukhus. Och för odling verkligen behöver en smedja, kvarn och olika workshops. Bara bygga allt, kan du känna dig säker. I själva verket, slottet & ndash; Ditt hem. Så skapar för sig själva i en bekväm miljö! Förresten, med tiden kan du öka antalet lås som är under din kontroll. Annars, varför skulle behöva erövring? Men i detta fall finns det begränsningar. En spelare kan pröva samtidigt på mer än elva lås.

När det gäller de resurser som tillhörde den ekonomiska guld, järn, trä, mat. Allt detta uppnås på olika sätt. Men det finns också resurser som befolkningen och lojalitet. Utveckla bostäder, för att få fler människor. Det används för att träna enheter och förbättra effektiviteten i byggnader. Jo, när många invånare, försök att inte lämna dem åt sitt öde. Allmänhetens förtroende för ägaren av slottet vymeryat lojalitet. Vem vill inte ha respekt! Var vis ledare!

Låt oss se, från & nbsp; som kommer att bestå av våra soldater. Utan armén för att spela spelet Khan Wars är helt enkelt orealistiskt. Så trupperna indelas i följande typer: Archers (armborstskyttar, Archers, Kungliga Archers) Häst soldater (lätt kavalleri, häst bågskyttar, scouter, tunga kavalleriet), Vandring soldater (yxmän, muskotblomma dragare Swordsman, Pikenёr) och belägring motorer (Taran, Ballista, Katapult). Det finns också specialstyrkor, som för varje nation & ndash; eget. En nyckelroll i skapandet av strategin spela riddare. De kommer att ledas av din armé. I utvecklingen av kungariket Knights spelar en viktig roll. Det finns 4 klasser av riddare: Marshall, markägare, handlare och Spy. Varje typ karaktär har sina aktiva och passiva förmågor. Riddare tjänar deras myndighet genom skickligt befälet över arméerna och ett framgångsrikt genomförande av ett stort antal uppdrag.

Game & nbsp; Khan Wars alla användare att inte låta sitta sysslolös. När allt kommer omkring, hade hon lämnade en hel del olika uppgifter. Gör dig redo för genomförandet av de militära, ekonomiska och enkla uppgifter. Kära fans av militära strider, är registrering i spelet Khan Wars väntar på dig! Gå med nu och tillbringar sin fritid mättad.

& nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more