Dina bokmärken

Kartuga

Alternativa namn: Kartuga

& nbsp;

Online spel Kartuga & ndash; gratis webbläsare pirat strategi med RPG element, vilket händelseutvecklingen i realtid. Tack Kartuga Online Du kan känna dig som en riktig tjuv, och skuren för öppet hav, och sedan vstrevaya till farliga repor. Hela världen är öppen för din ocean forskning. Känns som sagan om vidderna! Företaget InnoGames & ndash; utgivare av spelet, såg till att användarna inte kommer att bli uttråkad. En hel del intressanta saker kommer intrepid resenärer. Du har all rätt att angripa handelsfartyg att plundra staden, att argumentera med krafter rättvisa, att göra allt för att berikas. Pirate liv är perfekt för dem som inte är vana att sitta still. Det tar en enorm mängd energi för att utföra ett stort antal uppdrag av varierande svårighetsgrad, lyckas förbättra ditt skepp, för att täcka alla nödvändiga aspekter, lovande utveckling. Om du väljer att spela Kartuga, bör ta hänsyn till att nu projektet är i det skede av stängd testa beta. Därför Kartuga Registrering & ndash; det är helt enkelt en begäran om en inbjudan till spelet, snarare än direkt tillgång till de rasar galna äventyr. Men oroa dig inte om din önskan att lämnas obevakat. Dörrarna i den virtuella världen kommer att vara öppen för alla uppstickare.

Gå med i spelet Kartuga kräver att fylla dessa fält: användarnamn, lösenord, e-postadress. Då accepterar du användaravtalet, då kan du räkna med ett brev till den angivna e-post. Det gläder mig att systemkraven för spelet absolut inte överskattas. I närvaro av en modern webbläsare och höghastighetsinternet, kan du enkelt spela med datorn, även den genomsnittliga parametrar.

Så, var börjar man Kartuga spela? Det säger sig självt att med förvärvet av fartyget. Innan du segla, förbereda fartyget därefter. Observera att förbättringen av fartyg kommer du att vara engagerade i hela spelet. Utvecklingen av samma karaktär beror på ansamling av erfarenhet. Och ju mer & ndash; desto bättre. När du framsteg genom spelet ger dig tillgång till massor av olika färdigheter. Var och en för sig själv väljer spelstil. Lyckligtvis erbjuder spelet en hel del möjligheter som bidrar till valfrihet. Få minst, till exempel, olika typer av fartyg. Du kan välja exakt vad kärare hjärtat och känna ombord på en riktig tur.

Kartuga spel kräver användning av taktiken. Och bäst av dessa frågor i förväg för att komma överens med medlemmarna i teamet. Ja, kommer det att vara mycket mer användbart att förena, snarare än genom att försöka vinna berömmelse. Team åtgärder ännu ingen skada, och även tvärtom. Speciellt eftersom laget fightingspel & ndash; ganska imponerande syn, och engagera sig i dem ensamma kommer inte att lyckas. Lär dig i godo för att lösa problemen inom laget, inte förlorar sina vänner för ingenting. Behandla med vederbörlig hänsyn till varje part, vem han än må vara. Förresten, kan du välja den roll som ingenjör, jagaren eller Defender. Och även om de har olika funktioner i samordnade åtgärder i varje lag ger många fördelar. Skriv tecknen är annorlunda eftersom de har ett unikt sätt att utveckla, sin egen stil och kallelse. Följaktligen till den roll som väljer att anpassa en egen bil.

enspelarkampanjen i spelet är mer lämpade för pumpförmåga pirat. I grund och botten du spelar spelet Kartuga, njuta av en mängd olika flerspelarlägen. Prova alla tillgängliga att förstå vad de träffar plats.

Utöver de ändlösa striderna och bör behandlas med sådana frågor som skattjakt, transport av varor, utveckling av vetenskap, forskningsområden, frisättningen av en kamrat i trubbel, beväpna fartyg. Det är värt att nämna att spelet sker en förändring av historiska epoker. Detta eliminerar monotonin & ndash; och du aldrig tröttnar på att komma tillbaka till det roliga. Låt nu din partner kommer att vara mer intressant och rik. Lycka till!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more