Dina bokmärken

Bara orsak 3

Alternativa namn: Bara Kaus 3

Igra Just cause 3: crazy adventure.

Developer Studios Avalanche och utgivare Square Enix är inbjudna till den öppna världen av action med quest element. Just cause 3 blev tillgänglig med 1. 12. 2015, ett år efter meddelandet.

Fans av den modiga Rico Rodriguez kan ladda ner Just Cause 3 för datorn, men ägarna till den senaste generationen konsoler var inte heller berövade eftersom de också utvecklades för One Xbox-plattformarna från PlayStation 4.

Utgången av den nya delen gick inte obemärkt av kritiker från de ledande länderna, och fick höga betyg för den öppna världen och stora möjligheter att skapa kaos på många sätt. Spelare som lyckades ladda ner Just Cause 3, uttryckte sin positiva åsikt efter att ha passerat flera uppgifter.

Life på randen.

Lead hjälte Rico Rodriguez, beväpnad mot tänderna och med samma favorit krok. Nu agerar han som en strid mot diktaturen hos den förföriska generalen Di Ravello, som strävar efter att etablera sin makt inte bara på ön Medici men över hela världen.

I den nya delen av Just Cause 3 på PC Rocky fick man mer utrymme för manövrer, och nu håller ingenting tillbaka honom under striden. Han går genom fem ekosystem med anmärkningsvärda landskap och imponerande, realistiska landmärken, utforskar grottor och klättrar byggnader.

A fallskärm och en krok hjälpa honom, med vilken han kan kroka på helikoptern, klippan och marken för att komma närmare dem, och välj sedan en ny rörelseriktning. Med det kan han fånga människor och föremål, och i planering med en fallskärm skjuta samtidigt på objekt.

I plottet ser du alla typer av vapen:

  • Fighting planes
  • Sudna
  • RPG
  • Surreal cars
  • Flare pistoler

Spelvalutan eliminerades, och detta introducerade en kreativ inställning till utvinning av ny utrustning, men komplicerade också uppdrag. Nu, om Rico kommer in i tanken, har fienden ett sätt att tränga in i sin rustning, så kampen kommer inte att vara för livet.

Mechanics "Rampage Destruction" kommer att kasta en överraskning i form av nya mål och uppgifter så fort du når fiendens bas och förstör det. Men mellan olika baser och städer kommer det att vara möjligt att teleportera omedelbart.

Another mekanik "Återställ Rebel" är också intressant. Spelet kan pausas och du kan enkelt välja de presenterade vapen, fordon och utrustning från menyn. Efter att ha valt ammunition blir den tillgänglig för användning.

Spelet ser väldigt kreativt ut, för det här är det mål som utvecklarna ställt. Rico kan förstöra alla byggnader, strukturer, monument, statyer, broar, skyskrapor och andra byggnader på många olika sätt, med hjälp av tillgänglig utrustning.

tekniska poäng.

Even innan leksaken släpptes rykten om möjliga affärsmodeller i form av mikropayments och free-to-play-spridning, men skaparna av produkten skingrade dem och sa att Just Cause 3 endast kan köpas till full pris. Bland de alternativ som presenteras är standarduppsättningen och utvidgad med tillägg: "At Sea", "On the Ground", "In the Air", en exklusiv fallskärm och brandvingar. Det är också möjligt att köpa tillägget separat, men det är tillrådligt om du redan har huvuddelen av Just Kaus 3.

För att köra spelet, var vänlig notera de minsta systemkraven, men ju högre de är desto lättare blir det att hantera processen.

  • ОС: 64bit; Windows Vista SP2 / 7 SP1 / 8. 1
  • diskutrymme: 45 GB
  • RAM: 6 GB
  • videokort: Nvidia GeForce GTX 660 (2 GB) eller AMD Radeon HD 7870 (2 GB) med DirectX 11
  • Processor: Intel Core i5-2300 2. 8 GHz eller AMD Phenom II X6 1055T 2. 8 GHz
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more