Bokmärken

Jail Wars

Alternativa namn: Jail Wars

Game & nbsp; Jail Wars & ndash; gratis webbläsare baserad MMORPG kriminella individer. Om du är trött på att vara en exemplarisk medborgare som aldrig bryter lagens bokstav, är det dags att kasta sig ut i den virtuella universum och bli en ökänd bedragare. Starta arrest krig & nbsp; play, kommer du att hitta dig själv omgiven av aggressiva och farliga brottslingar. Du kan dock överleva ett upplopp i ett fängelse, inte lutar administration som kommer att försöka göra allt för att lugna banditer. Lämnar bakom alla svårigheter och umbäranden, kommer du flyttar högre och högre som representant för den extraordinära karriär kriminalitet. Snart kommer du att förhärligas i cirklarna av sin egen sort, för att tjäna trovärdighet och kommer att känna sig väldigt bekväm i den rollen. Upplev den spännande känslan av framgång, höja nivån av adrenalin i blodet, sådd på fritiden för en spännande spel!

Gå med i kriminella samhället kan vara vem som helst. Systemkrav för spelet sparsam. Också ladda ner Du behöver inte. Bara skapa ett konto. Jail Wars registrering är följande: ange din e-postadress, som kommer att fungera som användarnamn, lösenord genomtänkt, att skriva om koden från bilden och tryck på knappen & laquo; Skapa ett konto & raquo;. Var beredd på det faktum att registreringen godkänner du reglerna och godkännande av projektet. Därefter kommer du att skapa karaktär. Du måste definiera de fyra befintliga syndikaten: Cosa Nostra, bröder, svarta bröder och militära vakter. Varje syndikat har sin egen enhet. När du har gjort ditt val, notera namnet på din karaktär, välj önskad golvet, och sedan ge sken till din smak (ansikte, hår).

Genom hela spelet Jail Wars på nätet måste utveckla din karaktär. Du ska flytta tryggt genom nivåerna tills du når den högsta & ndash; 30. Med varje efterföljande underkuvande nivå du samlar tre poäng och en punktparametrar skicklighet. Detta innebär att ju längre & ndash; desto starkare blir din hjälte. Först efter nivå 15 får du en fullvärdig medlem i syndikatet, och få en hel del fördelar. Till exempel, tillgång till en gemensam gård, ett syndikerat tatueringar till Event & laquo; Riot i fängelse och raquo; och mycket mer.

Naturligtvis var och en av syndikaten sina egenheter, men det är färdigheter som är tillgängliga för medlemmar i någon syndikat. Fördela de övergripande kunskaper i aktiv och passiv. En tre grenar av allmänna färdigheter ger möjlighet att välja sin egen väg i utvecklingen. Färdigheter inkluderar grenar kämpe stark hand, känsla genomträngande slag bekämpa ilska, öppna sår, en serie av arbete, bödel och Fury. Denna gren är avsett att orsaka maximal skada. Om du vill ha en hög defensiva egenskaper, välj den gren av en livvakt, som innehåller följande egenskaper: en svår mål, initiativtagare, desorientering, överlevande, stenmur, stark kropp, med sin sista styrka, vändpunkten. Tja, är en gren av talang kallas medbrottsling som syftar till en effektiv användning av underordnade objekt. Med utvecklingen av denna gren kommer att vara tillgängliga för sådana färdigheter som första hjälpen, talkativeness, en svag punkt, oförarglig, sparsamhet, medicinsk, exakt beräkning, en lömsk trick. När du lär dig färdigheter under spelet du kommer att öppna mer och mer. Förresten, kan du förbättra som ett av de områden, och behärska det mest nödvändiga olika.

En av de häftiga marker som ståtar spel Jail PANDORA & ndash; tatueringar. Det är deras närvaro utmärks av banditer myndigheter. Därför kan du alltid hitta sitt slag. Förresten, när du vill försköna din kropp en symbolisk ornament, kommer att välja från. Mer än 1000 olika typer av tatueringar erbjuds till din uppmärksamhet!

spelar också en hand i Jail Wars , du kan använda en enorm arsenal av vapen. Eftersom du kommer alla typer av strid eller tränare eller andra spelare och det pågående kriget mellan syndikaten själva, kan du inte göra utan anständiga vapen. Fylla mässing knogar, knivar, skärpning, batonger, kedjor och andra bra. Det finns i spelet och dopning. Dessa inkluderar första-hjälpen-kit, ökar, och fantaster.

& nbsp;

Det är värt att nämna möjligheten att skapa inom syndikatet gänget. Smarta spelare tillsammans för att spela spel online Jail Wars, med hjälp av sin fulla potential. Kom ihåg att du kan ta i grupperingen ofta inte har råd med en envis ensamvarg. Även i princip ingen du kom till ingenting förpliktigar. Spela själv i en rolig, fientlighet mot hälsa med motsatta syndikat, skapa fler och fler kravaller i friheten att välja, och oändligt hatade cell Ilska vakande fångvården. Låt uppfylla alla dina förväntningar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more