Dina bokmärken

Juggernaut, Juggernaut

Alternativa namn: Juggernaut

Juggernaut nätet & ndash; & Nbsp; en av de bästa webbläsarspel i dag hör till genren MMORPG, vilket innebär att du & nbsp; kommer att spela i kroppen av din karaktär, kommer att kunna utveckla den under strider mot andra spelare, monster och utföra uppdrag.

Online Game & nbsp; Juggernaut utförs med hjälp av en tredimensionell motor & laquo; Unity & raquo;, vilket gör att du kan använda diagrammet för att byta till en annan ny nivå i webbläsaren RPG-spel. En separat post värt att nämna uppgifter om strider, speciellt spännande utseende att använda trollformler.

Se & nbsp; Vilka är systemkraven sätter Juggernaut online spel.

Minimikraven för datorn:

& bull; Ansluta till Internet & nbsp;

& bull; Frihamnen 33120 för & nbsp; Jugger. ru & nbsp;

& bull; Pre & nbsp; Flash Player 10. 0 & nbsp;

& bull; Skärmupplösning på 1024 x 768 pixlar och nbsp;

& bull; PredustanovlennyyUnity Web Player 2. 6 & nbsp;

& bull; Internet Explorer 6. 0 eller högre

Rekommenderas & nbsp; Systemkrav:

& bull; Höghastighetsanslutning till Internet

& bull; Display Upplösning & nbsp; 1280 x 1024 bildpunkter & nbsp;

& bull; Pentium Core 2 Duo-processor 2000 MHz & nbsp; eller AMD 3200+

& bull; Grafikkrets 128 MB & nbsp;

& bull; Ljudkort (möjligen byggt)

& bull; Webbläsaren i Internet Explorer 7. 0 eller högre

& bull; Bristen på brandväggar och proxyservrar. & Nbsp;

& bull; RAM 2048 MB & nbsp;

Registrera dig i spelet & nbsp; juggernaut enkelt & ndash; måste fylla vissa textfält:

  • Namnet vashogo karaktär
  • e-postadress, som kommer att vara användarnamn

Även under registrering, ber vi er kontakta ditt spelkonto med en av de konton i sociala nätverk. Lösenord och Bekräfta lösenord & nbsp; matcha med lösenordet för brevlådan.

körs för närvarande två spelserver Relic och Utopia. Som en gåva, för vad du har spenderat tid, & nbsp; Datum & nbsp; kommer ångvält kan du välja en av 5 försökspersoner och som du och starta spelet. Välj egenskaper datorn som gör att datorn kan välja lämplig uppsättning spelinställningar. Juggernaut & nbsp; på nätet & nbsp; registreringen tar inte mycket tid, och vi kan börja ladda ner klienten, som hämtas av teknik p2p.

Juggernaut online-spel har hög kvalitet grafik.

Redan från den första nivån kommer du att kunna visa sina färdigheter i strid och taktiska färdigheter och redan på nivå 15 kommer du att ha ett val av en av de stridande parterna och ndash; The League of Free and Steel kohort.

Den intressanta punkten i spelet är att använda handskar krafter. Denna post kan bli ganska alla spelare. Handsken ger dig möjlighet att kombinera dina styrkor i krossning blåser sekvenser som skulle vara ödesdigert för dina fiender.

För att spela spelet & nbsp; Juggernaut nätet kan vara som att döda monster ensam och därigenom förbättra sina färdigheter och speciella anfall & laquo; chefer och raquo; & Nbsp; som ensam, ingen trodde att konkurrera, bör detta hjälpa laget, en klan.

En separat klassfiender från yttre rymden & ndash; Eaters är ett mycket kraftfullt monster som är villiga att förstöra denna spännande värld. Spela spel online & nbsp; Juggernaut bästa företag som kommer att kunna bilda en klan.

I online-spelet Juggernaut det finns flera typer av klasser: gruvdrift och produktion. Varje tecken kan behärska skicklighet bara en av dem. & Nbsp; För gruv yrke är nödvändigt för att uppnå den 7: e strategi nivån till Väktaren vid korsningen och utföra uppgiften. & Nbsp; I framtiden kommer det att vara möjligt att byta yrke.

Gruv yrke är indelad i:

& bull; Witch Doctor

& bull; Elementa

& bull; Prospektörer

Biträdande resurser monterings vid första du kommer att tjäna gremlin, som också kan utvecklas och förbättras. Vid ankomsten till 12: e nivå, kan du välja en annan assistent

Play & nbsp; juggernaut utan & nbsp; genere yrke är också ganska svårt. Vid ankomsten till 7: e nivå som krävs för att komma till korsningen Ereyu till katalogen och gör en liten quest. När du uppmanas att välja en av dessa profesisy som:

& bull; Snape

& bull; Znakoved

& bull; Caster

För att nå 13 nivå, kan du bli en smed eller demonology. Tack Juggernaut & nbsp; att spela rollspel är mer intressant, eftersom det är i det här spelet uppfanns original assistenter och möjligheten till parallell utveckling av flera specialiteter. & Nbsp;

Juggernaut spel kommer att locka dig till den spännande värld av äventyr!

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more