Dina bokmärken

Island Farm Adventure

Alternativa namn:

Island Farm Adventure är en gård där du hittar många spännande äventyr. Du kan spela på mobila enheter med Android. Grafiken i tecknad stil är ljus och detaljerad. Röstskådespeleriet är bra, musiken är glad och låter dig inte känna dig ledsen när du spelar.

Island Farm Adventure låter dig besöka de mystiska öarna som ligger i tropikerna och bygga en gård med ett mysigt hem på en av dem.

Om du inte är bekant med den här genren, oroa dig inte, utvecklarna har tagit hand om nybörjare och gett tydliga tips för de första uppdragen som du ska göra. På så sätt kommer du under spelets gång att kunna bemästra kontrollerna och bekanta dig med spelmekaniken.

Nästa, ett stort antal olika saker väntar dig:

  • Gå på en expedition och utforska de mystiska öarna
  • Träffa lokalbefolkningen, bli vän med dem och uppfylla förfrågningar
  • Ta reda på mer om kulturen hos stammarna som bor i detta område
  • Bygg en gård, odla växter, skörda grödor och ha husdjur
  • Ge tröst åt huset där huvudkaraktärerna kommer att bo, köp möbler och prydnadsföremål
  • Inred gårdsområdet med konstföremål och placera trädgårdsmöbler
  • Delta i tävlingar och ta förstaplatser på topplistan

Det här är de viktigaste aktiviteterna du kommer att göra i Island Farm Adventure på Android.

I början av spelet är ett mycket litet område tillgängligt för dig; att rensa ett tillräckligt område för att skapa en gård kommer att kräva tid och lite energi. Energi används för att bygga, rensa territoriet och förflytta sig djupare in i djungeln. För att energireserverna ska kunna fyllas på måste spelets huvudkaraktärer vila. Dessutom kan du stöta på växter eller artefakter på din väg som omedelbart kan fylla på din energi.

Ju längre du spelar, desto svårare är uppgifterna du behöver slutföra. Detta kompenseras av spelarens ökade skicklighet.

Medan energin återställs kan du börja spela minispel, av vilka det finns många i Island Farm Adventure, till exempel tre i rad eller komponera pussel.

Det är bäst att spela Island Farm Adventure regelbundet så att du kan få dagliga inloggningsbelöningar.

Det är också bättre att inte missa semester. Under denna tid väntar tematiska tävlingar med priser för spelare. Dessa är unika dekorationer för din gård och andra användbara föremål.

Inaktivera inte automatisk sökning efter uppdateringar och utvecklarna kommer regelbundet att glädja dig med innovationer.

Besök spelbutiken med jämna mellanrum, sortimentet där uppdateras dagligen och det är ofta reor. Du kan betala för köp med antingen spelvaluta eller riktiga pengar.

För att kunna spela måste du ha en internetanslutning.

Island Farm Adventure kan laddas ner gratis på Android genom att följa länken på denna sida.

Börja spela just nu för att åka på expedition till tropiska öar och bygga din drömgård på en av dem!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more