Dina bokmärken

Ishtvar War Brothers

Alternativa namn: Ishtvar War Brothers

Game Ishtvar: War Brothers introducerades för första gången i världen under 2007. Och sedan dess har hon kunde få ett stort antal fans. Tusentals spelare från hela världen har redan uppskattat all charm av en ovanlig läsa vanlig vid första anblicken, RPG -spel. Denna browser-baserade spel, så att du inte behöver ladda ner och installera ytterligare filer eller program.

Som i de flesta andra online-projekt, Ishtvar: kommer War Brothers registrering vara nödvändigt att starta processen av spelet. Eftersom hela spelet gränssnittet är anpassat för de ryska användare, för att ta itu med alla egenheter av registreringsprocessen är inte svårt.

1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; För att registreringen startade, kan du helt enkelt klicka på motsvarande knapp placerad på framsidan av spelet.

2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; I det dök upp framför dig registreringsformuläret, med fokus på tips av systemet kommer att behöva fylla i alla fält för genom att ange användarnamn och lösenord och välj utseendet på din karaktär, då du Du kan börja i Ishtvar: War Brothers spela.

Vem som helst kan logga in till projektet med hjälp av ditt konto Facebook eller Vkontakte, vilket i hög grad förenklar och snabbar upp registreringsprocessen. Förresten, för att göra det möjligt för dig att testa spelet innan du registrerar dig, det finns en funktionstest av strid.

Ishtvar: War Brothers nätet - är en fleranvändarspel, vilket är en blandning av skytten och traditionell RPG -Spel. Framför dig väntar många uppgifter och uppdrag. Och hans start jobb, får du direkt efter registrering. Vi rekommenderar starkt att du tar det, eftersom med det kan du bättre förstå alla funktioner i spelet, och att kunna föreställa sig vad som väntar dig i framtiden.

Som du kanske gissat, spelet bland annat du förväntar dig slagsmål och strider. Så att du kan lyckas spela spelet Ishtvar: War Brothers, bör du vara bekant med de grundläggande principerna för stridsmekaniken. Din & laquo; armar och raquo; i spelet du har skapat tecken. För att hjälpa dig att vinna strider, måste du tänka noga om alla stridande män avsked system. Alla de åtgärder som du kommer att kunna förstärka de magiska trollformler och magiska effekter. Och någon gång det var magi kan spela en avgörande roll, men också en stor del av ett framgångsrikt resultat av spelet beror just på rätt strategi.

I Ishtvar: War Brothers gratis kan du spela följande teckenklasser:

1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Farmer.

2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Hunter.

3. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Volontären.

& nbsp;

I detta online spel du kommer att hitta en hel del nya vänner med dina kamrater från alla hörn av världen. Träffa och ansluta sig till redan etablerade klaner, eller om du vill kan du skapa din egen ny klan. Under spelets gång kommer du att kunna chatta med alla andra användare via chatt. Och spelet har en speciell räknare som gör att du kan beräkna konsekvenserna av hårda strider.


 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more