Dina bokmärken

Iris Online

Alternativa namn: Iris Online

Iris Online & ndash; Snygg Online MMORPG spelet, vilket är en blandning av science fiction genrer. Denna koreanska spel översatt till ryska av Mail. ru. Online spel Iris Online med sin vanliga fantastisk anime atmosfär publik spelare tillgängliga gratis. Iris Online registrering tar dig tillbaka till det medeltida Europa, där det kommer att vara möjligt att bekanta sig med den zigenska folklore, se arkitekturen i staden och njuta av betraktandet av den antika kulturen. Denna mystiska värld, insvept i gypsy legend, själfulla låtar med melodier, majestätiska slott, turneringar ridderlig lysande, lyx domstol bollar och dans runt lägerelden vilda fånga din fantasi. Hans entusiasm gör tarotkort. De spelar ett spel ganska viktigt. Iris online-spel som alla kan ge något för din smak. Registrera spelet Iris Online kommer inte ta lång tid. Du behöver bara ange din e-postadress, användarnamn och lösenord. Genom att klicka på Registrera, accepterar du villkoren i bruks, licensavtalet, regler och sanktioner. Sedan kan du ladda ner och installera spelet klienten. Iris Online Registration Nu gå och du blir en invånare i en enorm färgglad värld!

När du skapar din karaktär, du definiera en färg, välj ansikte och hår. Spela spel online Iris du startar från cirkusen, uppdelad i temaområden. Här måste du anpassa och lära sig att styra spelet. Då kommer du att erbjudas en åktur på en av de tre fästen att förstå transportförvaltning spelet. Förresten, släden fästen i spelet mer än 100 arter.

Game Iris Online erbjuder ett urval av en av tre raser. Här finns det människor Feraly och alver. Vi kommer att förstå vem som är vem. Människor är ättlingar till & laquo; Tree of Life & raquo;. De har stor styrka och kan bli som magiker och soldater. Bland de stridande har riddare, gladiatorer och Commander, och bland magiker hittar du guider och präster. Feraly & ndash; Det är en blandning av människor och djur. Utrustad med stor styrka och smidighet de behöver inte använda magi. Kan bli rangers (Shadow Hunter) och Melee (Veteran, Berserker, Warrior). Och slutligen, alverna. Hur man gör utan dem i en fantastisk, mystisk värld? Dessa väktare av naturen med stor intellekt har enastående skönhet och fantastisk nåd. Tillgängliga klasser alver & ndash; Detta Resenärer och trollkarlar. & Nbsp;

Spela Iris Online kommer att bli mycket enklare och mer intressant om du kan samla alla tarotkort. Det finns 22 huvudsakliga kort och 56 små kort. Kartor hjälper dig att få tillgång till tunnelbanan, gör det möjligt att ändra utseendet på tecknet, lägga till olika unika kunskaper, kommer att ge en möjlighet att öka inventering. Spelet har många olika kombinationer av kort.

Men spelet Iris online inte är begränsad till ackumulering av kort. Utföra quest uppgifter, besöker grottor och fängelsehålor, jakt monster, får du värdefulla belöningar och erfarenhet. Med ansamling av erfarenhet, spelarens zapoluchaet färdighetspoäng, som är fördelade i speciella färdigheter.

Du vet, att spela spelet Iris Online & ndash; det innebär att besöka grottan. De, liksom de stora tarotkort, är spelet 22. Vissa kräver vissa åtgärder eller kriterier för att vara berättigat till införande. Till exempel i grottan älskare kan bara ange ett par manliga och kvinnliga karaktärer. Och det kräver att båda kunde överleva, eller komplettera en körning stannar. & Nbsp; & nbsp;

också kommer att vara tillgängliga för olika områden av slagfältet. PvP-systemet, kan du tjäna poäng, erfarenhet och låtsaspengar. Pekar du spenderar på att köpa unika objekt och nödvändiga objekt. Spelet har flera lägen av striden. Det kan vara en enkel duell, och tillfångatagandet av flanken och laget strider. Till exempel kommer du att vara involverad i spelen. Combat laget har i lager. Samma lag laddas upp till 15 spelare. Seger kommer att bero på både samstämmigheten och varje enskild spelare.

Den koreanska företaget Eyasoft såg till att Iris Onlinespel kommer att tilltala alla som bestämmer sig för att prova på denna toppklass MMORPG. Ett enkelt och lättillgängligt gränssnitt, teknisk support och tillgång till information kommer att bidra till att undvika problem.

framgångsrik du spel! & Nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more