Dina bokmärken

Omöjliga varelser

Alternativa namn:

Impossible Creatures är en ovanlig realtidsstrategi där du kan skapa otroliga varelser. Spelet är tillgängligt på PC eller bärbara datorer. Grafiken kommer inte att vara fantastisk i kvalitet sedan spelet dök upp för ganska länge sedan, men det gör det inte mindre intressant. Röstskådespeleriet är välgjort.

I Impossible Creatures kommer du att ha möjlighet att skapa fantastiska varelser genom att kombinera fiskar, djur och till och med fåglar eller reptiler.

Målet med spelet är att få kontroll över en grupp öar. Du kommer själv att skapa en armé för detta.

Ett självstudieuppdrag i början av spelet hjälper dig att förstå kontrollerna och förstå vad du behöver göra.

Det finns mycket att göra när du spelar Impossible Creatures:

  • Utforska världen spelet tar dig till
  • Kamp för kontroll över territorier och resurser
  • Skapa nya soldater för din armé och förbättra dem när tillfälle ges
  • Vinn segrar på slagfältet
  • Experimentera med strategi och taktik
  • Spela med andra människor online

Detta är några av utmaningarna som väntar dig i Impossible Creatures PC.

Spelet har flera lokala kampanjer, de har en intressant handling, var och en består av mer än 10 kapitel där du kommer att stöta på olika typer av svårigheter.

Under passagen väntar ett stort antal fiender på dig. Det kan vara svårt att besegra dem. Använd möjligheten att skapa unika varelser, så att du kan klara dig även med en numerärt överlägsen fiende.

Totalt finns det mer än 50 varelser tillgängliga i spelet, välj vilka funktioner du vill ge dina fighters och skapa nya varelser för din armé.

Arméer slåss i realtid. För att vinna i Impossible Creatures behöver du inte bara ha en stor trupp, utan också kunna ge kommandon till dina krigare i tid. Enkla taktiker är ofta inte det bästa alternativet; försök att vara påhittig och använda terrängen under strider.

Du kan spela Impossible Creatures länge och inte tröttna på det. Varje genomspelning kan vara unik tack vare tusentals möjliga kombinationer av varelser.

För de spelare som vill bli kreativa har utvecklarna utrustat spelet med en bekväm nivåredigerare, så att alla kan skapa sitt eget scenario och dela det med andra spelare.

Du kan spela Impossible Creatures tillsammans med vänner, totalt kan upp till 6 personer vara närvarande i spelet online.

Skapa otroliga arméer och använd dem mot riktiga motståndare.

För att börja spela måste du först ladda ner och installera Impossible Creatures på din dator. En dataanslutning krävs endast för spel med flera spelare. Lokala uppdrag är tillgängliga offline.

Impossible Creatures gratis nedladdning, tyvärr kommer det inte att fungera. Du kan köpa spelet på Steam-portalen eller på utvecklarnas officiella webbplats.

Börja spela nu för att skapa en otrolig armé, vinn berättelsekampanjen och slåss med dina vänner online!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more