Dina bokmärken

Impact Winter

Alternativa namn: Impact Winter

Impact Winter Game: Global Catastrophe

Författare av böcker, filmer och spel kastar hela tiden upp ämnet post-apokalyps. De utvecklar det, varje gång de kommer upp från en ny sida, inbjudande tittare, läsare eller spelare att bli medbrottslingar, eller snarare, huvudpersoner upplever äventyr på egen hand. Vilka beslut i en katastrofsituation kommer att vara korrekta, och kan du hitta rätt svar och vidta nödvändiga åtgärder? Impact Winter spel från utvecklaren och förlaget i ett personföretag. Mojo Bones, sätter spelarna i en situation där deras handlingar har en direkt inverkan på framtida händelser.

30 dagar av överlevnad.

"Inverkan på vintern" så att du kan översätta den ursprungliga titeln. Frost hakade allt runt och släppte till marken när en asteroide slog in i den. Detta ledde till en global minskning av temperaturen, nästan alla djur och människor dog. Endast en handfull överlevande fann tillflykt i en försvunnen kyrka, och resten är begravd under ett tjockt islag.

När du börjar spela Impact Winter, kommer du att agera på hjälte som följer med en flygande drone. Dronen fick en svag signal att ett räddningsteam kommer till staden, men det kommer att kunna nå webbplatsen först efter 30 dagar. Det här är den tid som vi måste hålla ut för alla kostnader och hjälpa resten.

Historia av den längsta vintern.

För att bli en deltagare i händelsen måste du ladda ner Impact Winter. Nu agera, kom ihåg huvudmissionen att vänta på redningsmän. En dag kommer du att träffa en grupp människor och bli ledare. Du kan inte säga att du kommer att lyda utan fråga, men du kommer definitivt att påverka dem, även om det måste läras.

  • Survivors har unik kunskap och färdigheter som kommer att vara användbara för att lösa vissa problem.
  • Ibland blir människor avskräckta och vill inte göra någonting. Ditt jobb är att hålla moralen hög.

Periodiskt är situationen komplicerad, eftersom väderförhållandena fortsätter att försämras. När du känner hungrig och kall, kommer någon att bryta, men när detta händer, kommer mänskligheten att förlora. Försök hitta ett sätt att stödja hoppet om det bästa för alla lagmedlemmar, vilket inte tillåter humörgraden att sjunka under noll.

För att framgångsrikt spela Impact Winter måste du utforska världen som det är nu. Det här är ruiner, men det finns dolda användbara saker i dem som säkert kan användas. Det kan vara något:

  • Food
  • Odezhda
  • skivor
  • matchar
  • Light Checkers
  • skjutvapen

Varje detalj kan spela en viktig roll en gång. Var kreativ, och från ingenstans kommer något att födas. Fara lurar vid varje steg, speciellt på natten, när vilda hundar eller bander av marauders går jakt. Det är bäst att inte korsa dem, men om de träffades skulle det inte skadas att ha ett vapen med en extra uppsättning ammunition i reserven.

Köp Impact Winter - det är absolut exakt uppehåll inom ramen för överlevnads äventyrsgenren. Fans av sådana tester kommer att gå för att erövra det uncharted rymden i den en gång vackra metropolen. Det här är en utmaning för en civiliserad man som har förlorat vanan att kämpa för sitt eget liv utan hjälp av armén, polisen och andra tjänster.

Genom att ta på sig rollen som ledare, kommer inte alla att kunna rättfärdiga denna titel. Beställningar fungerar inte längre, och du kan bara lita på förtroende och auktoritet, som ännu inte har vunnits med avsiktliga åtgärder. Att interagera med karaktärerna kommer du antingen att hitta det bästa tillvägagångssättet för alla att behålla moralen, eller inte. Men kom ihåg att du bara kan överleva tillsammans.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more