Bokmärken

Ikariam

Alternativa namn: Ikariam

Burning ljusa solen, vit sandstrand och den milda ljudet av vågorna & hellip; Någonstans i Medelhavet, på en liten ö, finns det civilisation. Under ditt kommando här världen känner till tiden för välstånd och upptäckter! Denna Ikariam nätet!

Om du vill vara exakt dem som vände denna lilla ö i den mäktiga kraft och börja spela spelet online Icarus, är det nödvändigt att gå igenom en enkel registrering. Gå med i spelet Ikariam är följande: den officiella webbplatsen för spelet du klicka på kolumn Ikariam Registrering och fylla i ett särskilt fält i inloggnings, e-post, lösenord och väljer en värld där du spelar. & Nbsp;

Efter Ikariam registrering får du en liten tomt, som gradvis måste bli en utvecklad nation. & Nbsp;

På öarna i Medelhavet, det finns fem typer av resurser: marmor, kristall, svavel, byggmaterial och vin. Särskilt i Ikariam nätet du behöver byggmaterial för mark för bebyggelse. Så med alla medel att utöka produktionen av resursen, och sänder arbetare till sitt byte.

Till följd av produktionen av alla nödvändiga resurser för att fortsätta, fortsätter du till de mest intressanta skede av spelet. Spela spelet Ikariam nätet är mycket intressant för dem som vill engagera sig i utveckling och expansion av städerna. Med Akademin du kommer att bedriva forskning, kommer att utbilda sin armé i kasernerna, och så snart bygga en kommersiell hamn och fartyg kommer att kunna bedriva handel resurser med andra spelare. & Nbsp;

För att skydda sin stad från angrepp på sin invaderande armé, är det nödvändigt att innesluta den av en hög mur. I barackerna tillgängliga Slingers soldater som kan hyras för att skydda staden. Så snart angelägenheter staden förbättras, och lagret är alla resurser attacker grannar belackare. I detta fall är det möjligt att förstärka väggen och anställa en armé baracker, skicka den till försvara uppgörelsen.

Efter ett tag kommer slaget att finnas i det öppna havet. Här, i händelse av nederlag du inte förlorar staden, och endast ett fåtal värdefulla resurser.

Ikariam & ndash; online-spel, där varje nyheter och förändringar inte kan hänga med. Därför bredvid dig kommer alltid att vara fyra rådgivare som kommer att hålla er informerade om de viktigaste senaste utvecklingen. På nyheterna av ankomsten av nya rådgivare signaleras av starkt ljus. & Nbsp;

Ikariam Online spel är full av olika funktioner som hjälper dig att utveckla ditt imperium. Era vetenskapsmän kommer att göra många upptäckter inom vetenskapen. De kommer att uppfinna sofistikerad militär utrustning, för att öppna ny teknik och vapen. & Nbsp;

Spelet är gratis, men det finns det betalda tjänster, såsom köp av Ambrosia, som du kan köpa premium-konto Ikariam PLUS. Köp detta konto kan du utöka övervakning och översyn av staden. Även med hjälp av ragweed i sju dagar kan med 20% för att öka produktionen av resurser. & Nbsp;

Ju mer du utvecklar din lösning, desto större är antalet personer i den. Detta i sin tur gör att du kan öka antalet arbetstagare och forskare. För att fortsätta befolkningen fortsatte att växa, måste du övervaka nivån av lycka av folket i rådhuset. För att upprätthålla denna nivå du behöver för att bygga platser där människor kan möta deras behov.

För enkelhetens skull kan du ändra spelet översyn & ndash; Stadskartor finns tillgängliga för dig, öarna och runt om i världen.

Spela Ikariam vara bekväma casual spelare, som livet i staden kokar och utan ditt ständiga närvaro. Så att ditt fortsatta deltagande i spelet är inte en nödvändighet & ndash; arbeta i byar hela tiden kommer att fortsätta. & Nbsp;

Spelet Ikariam onlinespel välkomnar leden. Du kan samarbeta med andra spelare, ingå allianser och inrättande av allianser. Ett sådant samarbete är fördelaktigt för båda parter: det är möjligt att etablera handel, plundra med allierade till fiender och kolonisera hela ön. Men var försiktig: Varje spion uppdrag kan exponeras och fienden partiet att ta reda på vem anlitade en spion.

Spelet Ikariam värt att spela! Nu idén om hans eget imperium är mycket populär. Dessutom dessa utgifter tid avkopplande!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more