Dina bokmärken

Idle Inn Empire

Alternativa namn:

Idle Inn Empire är ett ekonomiskt strategispel där du måste bemästra ett ovanligt yrke för en modern person. I spelet kommer du att se ovanligt färgstark grafik i tecknad stil. Röstskådespeleriet är vackert gjort och förmedlar mycket exakt atmosfären av en medeltida krog.

Innan du börjar måste du komma på ett namn för ditt medeltida värdshus och välja några andra alternativ.

Nästa kommer du att hitta inte alltför lång utbildning, där utvecklarna kommer att visa dig hur de viktigaste åtgärderna i spelet utförs.

Därefter kommer du att börja spela Idle Inn Empire på egen hand.

Mycket roligt väntar på dig i det här spelet, för att vara i hotellbranschen under medeltiden kan vara väldigt intressant.

  • Lägg till rum till ditt värdshus
  • Uppgradera inredningen av huvudhallen och vardagsrum
  • Öppna liknande anläggningar i andra tätorter
  • Utforska nya typer av tjänster, detta gör att du kan tjäna mer
  • Hantera köket och baren, välj vilka rätter och till vilket pris som kommer att säljas på ditt hotell
  • Bygg landmärken som gör ditt värdshus berömt och lockar resenärer från hela världen

Om du tror att detta är hela listan över fall, så har du fel, i spelet hittar du många tävlingar och mer.

Spelet saknar inte humor, komiska situationer uppstår ofta med gäster som kan få dig att le även på en dyster molnig dag.

När du har flera hotell blir det svårt att hålla koll på allt på egen hand. Men utvecklarna har förutsett en sådan situation och implementerat möjligheten att anställa chefer som hjälper dig att utföra dagliga rutinuppgifter.

Ta hand om underhållning för gästerna.

Striderna i Colosseums arena är fantastiska för att underhålla människor. Samt besöka badkomplex. Arkadspel och dykning kan också ge extra inkomster till ditt värdshus.

Det finns ett stort antal herrelösa djur i närheten av dina krogar, du kan samla dem, förse dem med mat och skötsel. Många gäster kommer gärna att koppla av i sällskap med fluffiga husdjur.

Försök att anställa exakt så mycket personal som du behöver och betala tillräckligt mycket för dina arbetare, men inte för mycket. Om du har för många anställda kommer detta att leda till överdrivna utgifter.

Besök spelet varje dag och en överraskningspresent väntar dig varje dag, och i slutet av veckan kommer du att få en ännu större värdefull belöning.

Tävla i Fishing and Chocolate Factory-tävlingar för att få intressanta temapriser. Med lanseringen av uppdateringar kommer det att finnas ännu fler tävlingar och priser.

specialevenemang hålls under semestern, där du får möjlighet att bli ägare till exklusiva priser.

För din bekvämlighet har en butik i spelet implementerats där du kan köpa allt du behöver både för valuta i spelet och för riktiga pengar.

Du kan ladda ner

Idle Inn Empire gratis på Android om du följer länken på denna sida.

Börja spela nu för att bli den mest framgångsrika gästgivaren!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more