Dina bokmärken

Idle Farming Empire

Alternativa namn:

Idle Farming Empire är ett gårdsspel där du kan skapa ett blomstrande livsmedelsproduktionsföretag och mer. Du kan spela på mobila enheter som kör Android. Grafiken här är i tecknad stil, det är inte som andra gårdar, djur och fåglar ser komiska och söta ut. Röstskådespeleriet är bra, musiken är glad och positiv.

Gården du ska arbeta på är ganska kompakt, men det kommer inte att hindra dig från att få en rik skörd och handla de producerade produkterna för vinst.

Kontrollerna här är inte komplicerade, men spelmekaniken skiljer sig ganska mycket från de som är bekanta i andra spel i genren. Lyckligtvis tog utvecklarna hand om och försåg spelet med tydliga tips, tack vare vilka nybörjare snabbt kommer att kunna lista ut allt. Direkt efter detta kan du njuta av spelet i Idle Farming Empire på Android.

Många saker väntar dig på vägen till framgång:

  • Så fälten och skörd
  • Skaffa djur och glöm inte att mata dem
  • Bygg verkstäder och fabriker för att producera produkter, såväl som produkter som värderas mer
  • Uppgradera produktionsbyggnader och därmed öka deras effektivitet
  • Hantera regn och sol för att skapa optimala förhållanden för att odla växter
  • Förbättra transporter för att leverera beställningar snabbare och med större komfort

Här är en lista över de viktigaste aktiviteterna i spelet.

Vid första anblicken kan det verka som att spelet är för enkelt, men så är det inte. Det räcker inte med att bara odla en gröda, för att uppfylla villkoren för uppgifterna måste du klara av att göra det inom utsatt tid. Detta skapar ytterligare svårigheter, men gör spelet mer intressant. Ju längre du spelar och ju mer framgång du når, desto svårare blir det att gå vidare till nästa utvecklingsnivå.

Idle Farming Empire är unikt genom att många processer här kan automatiseras. Om du behöver missa några dagar, under denna tid, kommer din gård att generera inkomster, som du kommer att använda för att utveckla företaget när du återvänder till spelet. Om du vill kan du besöka gården dagligen, i så fall kommer du att kunna få gåvor för att komma in.

Spelet är under aktiv utveckling. Ibland släpps uppdateringar som utökar kapaciteten och lägger till nya uppgifter.

På helgdagar kan spelare förvänta sig evenemang med temapriser. För att inte missa något intressant måste du regelbundet leta efter uppdateringar eller låta din enhet uppdatera spelet automatiskt.

För att spela Idle Farming Empire behöver du internet, men det här är inget problem, du kan ha kul på gården nästan var som helst tack vare täckningen av mobiloperatörens nätverk.

Spelet är gratis, men det har innehåll som säljs för riktiga pengar, du kan spela utan det.

Idle Farming Empire kan laddas ner gratis på Android genom att följa länken på denna sida.

Börja spela just nu för att bli en framgångsrik bonde och göra vinst!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more