Dina bokmärken

Hunter Blad

Alternativa namn: Blad Hunter

Hunter Blade Online - är ett multiplayer online rollspel. Du kommer att hitta dig själv i en värld som är full av faror, kommer att bli en av de jägare, och kommer att kämpa mot monster.

Play Game Hunter BladeVy fråga om din dator uppfyller systemkraven så

Operativsystem - Windows XP, Windows Vista, Windows 7.

RAM - 1 GB.

CPU - AMD3000 + eller Pentium ® 4 mars. 0. GHz

Hårddisk - 4GB.

Grafikkort - ATI X1300 eller NVIDIA 6600.

DirectX-version - DirectX 9.

Höghastighetsanslutning till Internet.

Hunter Blade du kan spela gratis på den officiella hemsidan.

I Hunter Blade registreringen är ganska enkel och tar inte lång tid, för detta behöver du:

1. Besök den officiella webbplatsen för spelet.

2. På webbplatsen klickar «Sing upp».

3. Ange ditt användarnamn för spelet.

4. Fyll i din e-post.

5. Skriv in ditt eget lösenord.

6. Skriv in ditt födelsedatum.

7. Ange koden.

8. Kryssa i lämplig ruta på avtalen med spelets regler.

9. Klicka för att skapa ett konto «Skapa konto».

Hela spelet Hunter Blade är byggd på principen om jakt i gamla tider. Du kommer inte bara att jaga djur som nu är utdöda, men monstren som har en annan bild. Jakt i sig kommer att hållas på olika platser: tropikerna, skogar, djungler och till och med glaciärer. Du är på väg kan möta både dinosaurier och drakar, så var redo att möta eventuella tidigare invånare på jorden.

När du kommer in i spelet kan du välja en en av de föreslagna standardtecken, liksom någon form av vapen. Dessutom kan du välja din karaktär några kläder, från latin, slutar vardagskläder. Var beredd på att din jakt även kan störa väderförhållanden, kan vara kraftigt snöfall som kan minska din synlighet.

Hunter Blade är utformad i stil med 3D, så grafiken och hela spelet som helhet kommer inte att lämna dig oberörd, och alla ser mycket realistiska landskap.

Hunter Blade har sitt eget chattrum och forum, med vilken du kan inte bara kommunicera, men också för att hitta svar på frågor som du kan ha under spelets gång.

Nivå ditt liv och din motståndare är alltid visas på skärmen, fyll upp levnadsstandarden du kan när som helst och kommer alltid att kunna veta när du ska sluta kampen, men var beredd på det faktum att inte alla djur är redo att omedelbart lämna slagfältet, drakar kommer att attackera dig till sista stund.

Hunter Blade du kan spela både ensam och med vänner, skapa universella kommandon och slåss mot monster högre nivå.

Hunter Blade är lämplig för människor i olika ålderskategori, kan du spela upp hela familjen och skapa en klan av forntida jägare, samt att hjälpa till i jakten du kan hjälpa några domesticerade djur.

Om du älskar äventyr och vill prova dig själv i rollen som jägaren, så slösa inte tid, skapa din karaktär och spela Hunter Blade.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more