Dina bokmärken

Jakt: Showdown

Alternativa namn:

Hunt: Showdown är ett ovanligt onlineskjutspel med förstapersonsvy. Ira är tillgänglig på PC. Grafiken håller hög kvalitet, spelvärlden ser trovärdig ut. Röstskådespeleriet matchar den övergripande vilda västernstilen och hjälper till att förbättra spelets atmosfär.

I Hunt: Showdown är din karaktär en prisjägare. Handlingen tar dig till 1895, tiden för cowboys och revolvermakare. Jakten kommer att bli farlig, eftersom dina motståndare inte bara kommer att vara flyktingar, utan monster som har rymt från den andra världen. Det är bättre att börja slutföra uppgifter efter att ha genomfört ett kort träningsuppdrag med tips.

Det finns mycket att göra när du spelar Hunt: Showdown:

  • Resa genom de västra staterna
  • Slutföra uppdragsuppgifter
  • Utrot de onda andarna du möter längs vägen
  • Hitta sällsynta vapen och lägg till dem i din samling
  • Anpassa din karaktärs utseende genom att ändra hans kostym och frisyr
  • Utveckla din karaktärs färdigheter så att din hjälte blir den bästa jägaren och kommer att kunna utföra även de svåraste uppgifterna
  • Ta belöningar från andra spelare när de återvänder från uppdrag och låt dem inte ta din belöning

Det här är en kort lista över saker du kommer att göra när du spelar Hunt: Showdown.

Spelet är väldigt intressant, det har allt som ett stort antal människor kommer att gilla, vilket betyder att du kommer att ha många rivaler. Här kombineras västerländarnas värld otroligt med andra världsliga monster och horder av zombies. Det kommer definitivt inte att vara lätt att slutföra tilldelade uppgifter på en så farlig plats. Karaktären du kontrollerar kan dö under uppdraget, men var inte upprörd, även i det här fallet kommer dina jägare som kommer att ersätta honom att ärva en del av färdigheterna. På så sätt kommer var och en av dina efterföljande jägare att vara lite starkare än den föregående.

Att slutföra de tilldelade uppgifterna kompliceras av att tiden som tilldelas för detta är begränsad. Titta på timern när du åker på ditt nästa uppdrag.

Du kan spåra ditt mål tack vare möjligheten att titta in i en alternativ verklighet och se ett spöklikt ljus. På så sätt kommer du snabbt att kunna hitta de nödvändiga bevisen och följa spåret av monstret du jagar.

spellägen i Hunt: Showdown PC det finns flera, du kommer att kunna välja det lämpliga.

Naturen i spelet är väldigt vacker. Under dina resor kommer du att kunna beundra landskapen genom vilka du rör dig, men tappa inte din vaksamhet, annars kommer du att hamna i bakhåll.

Det finns ganska många kartor i Hunt: Showdown, det här är stora territorier, alla med sina egna egenskaper.

För att kunna njuta av spelet måste du ladda ner och installera Hunt: Showdown, dessutom måste din dator vara ansluten till Internet.

Hunt: Showdown gratis nedladdning, tyvärr finns det inget alternativ. Du kan köpa spelet på Steam-portalen eller genom att besöka den officiella utvecklarsidan. Under semestern kan priset sänkas rejält, kolla om det är rea just nu.

Börja spela nu för att bli den bästa monsterprisjägaren i vilda västern!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more