Dina bokmärken

HullyWood

Alternativa namn: Holy

nlayn spel HullyWood & ndash; gratis webbaserat rollspel, parodiera den verkliga Hollywood. Detta är en unik möjlighet att uppleva den stjärnklara livet med alla dess spännande framtidsutsikter och fallgropar. & Nbsp; HullyWood nätet är en ö, som är värd en munter, i vissa situationer, SURÖGD, men i allmänhet en sval biograf. Här kokar skådespelarkarriär och HullyWood registrering kan göra dig till en medlem. Om du har de nödvändiga systemkraven och ansluta till Internet på ett säkert sätt delta i denna virtuella värld, full av humor. För att spela spelet online HullyWood behöver: & nbsp;

1) Microsoft Windows 98SE / Me / 2000 / XP

2) CPU Pentium 300 MHz

3) Minne 128 MB

4) Grafikkort kompatibelt med DirectX

Registrera HullyWood & ndash; en snabb och enkel process, som är en färdig registreringsformuläret och välj utseendet på spelet karaktär. Du behöver inte ladda ner och installera spelet klienten. Gå i spelet HullyWood är enligt följande:

- ange karaktärs namn (inloggning)

- genomtänkt och skriftlig lösenord

- bekräftade med lösenord återinförande

- ange din e-postadress

- sätta en check som du accepterar villkoren för projektet

Välkommen till det roliga online-spel HullyWood! Gå vägen från enkla extramaterial till toppen av härligheten. Låta vara en Mega Star är inte så enkelt, men det är verkligt! I denna värld full av illvilja, hat, avund, och kraften i pengar är precis allt beror på dig. Det är inte nödvändigt att slösa dina nerver. Hårt arbete, naturligtvis, inte har annullerats, men ibland lyckas i spelet beror på att det finns kunniga. Slå dina rivaler, kan du använda snabba svar på situationen. Låt därför dina handlingar kommer inte alltid rättvist, men effektivt. Bara samvetsgrann memorera långa manus till ingenting bly. Ibland kan det vara mycket effektivare oväntade slag, som de säger, från midjan och ner. Därför var inte alltför hypokondriker, kom ihåg att dina fiender, ibland kommer också att inte bespara er. Men trots det faktum att från tid till annan måste vidta drastiska åtgärder HullyWood onlinespel erbjuder ett urval av hur hela kommer att vara vilken typ av karaktär. På en öde ö där:

- Superheroes

- supervillainen

hearted och respektabla Superheroes inte kommer att lämna någon i sticket. Oavsett om det är en klagande jamande kattunge i ett träd eller en svag gammal kvinna, som passerar genom en farlig vägskäl & ndash; Superheroes alla kommer att rusa till undsättning.

supervillain fått precis tvärtom. Irritera alla, för att skapa alla typer av problem runt och obehag att gå ända fram till genomförandet av planen, trots upprörda rop andras & ndash; är grunden för deras världsbild.

Men det finns en annan kategori av spelkaraktärer, som blir ett hot som superhjältar och supervillains så. Den spända atmosfären på ön förvärras av en överraskning attack arméer kinomonstrov förvaltas av Supervrag Cthulhu. Denna motbjudande varelser ingen skillnad som förstörde. Därför, trots ständig opposition till varandra, Superheroes och supervillains tvingas vid kritiska tidpunkter för att samordna sina insatser.

I princip HullyWood online spel & ndash; Detta system är den klassiska tur-baserade strider. Du kommer att behöva välja en position att slå, och resultatet av slaget beror på graden av karaktärsutveckling och elementära lycka. Och även om det tar en hel del arbete på din tidsfördriv inte är begränsad till en ständig kamp. Start HullyWood spela, hittar du en mängd olika aktiviteter. Du kommer att behöva handla på Boulevard boutique, att arbeta för socialt nyttigt arbete (t.ex. deponi dekorationer), gjutning i filmbolaget, närvara agerar klasser och mycket mer. Vad du än gör, se till att skådespelarens självbevarelsedrift. Också ta hand om förekomsten av rekvisita, vilket kommer att bidra till att förbättra spelpotential. För att uttrycka sin individualitet, och sedan placera under solen som du. Det är möjligt att era ansträngningar snart kommer att krönas med framgång. Tänk bara hur trevligt det skulle vara att få det prestigefyllda priset, eller ställa in din egen stjärna på Alley of Stars. Med tiden kan du även ha sitt eget produktionsbolag. Allt detta är mycket frestande, men spela HullyWood behöver inte förlora vaksamhet. De hatade rivaler och strävar efter att göra något otäckt. Så gjorde de bevisa att du är inte bara en anständig spelare, och det bästa av det bästa! Online-spel HullyWood inte bara hjälpa känna sig som en stjärna, men för att få ut det mesta av ett ljust händelserikt liv. Ställ, omklädningsrum, lyxiga salonger, massor av fans, obalanserade komiska regissörer och producenter finns överallt! Alla dessa attribut skådespelarens liv får dig att glömma vad ett hål!

spela spel online HullyWood du genom nivåerna. Dessutom finns det undernivåer. Nykomlingar till spelet är inte i fara. Innan den tredje nivån du kan säkert ta till sig, ingen sinnesfrid. Men sedan ditt immunitet slutar. Höja nivån du tjänar popularitet poäng, varav distributionen sker i omklädningsrummet. Och låt varje ny nivå blir svårare att spela, men tro mig, frestande möjligheter som öppnar framför dig är värt det. Så säkert följa med! Övertyga dig själv att ju längre du kommer, desto mer spännande spel!

På frågor kommer att hjälpa till att ta reda på bakgrundsinformation. Ursprungligen spåras serier och vacker design till din smak. I denna eleganta spel har inga analoger. Betygsätt det själv fördelar. Skynda på denna förföriska ön under den brännande strålar den tropiska solen, och snart inse att du inte vill lämna det. Tålamod till dig, spelet av passion och lycka till!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more