Dina bokmärken

Hästvärlden

Alternativa namn:

Horse World är ett spel där du kommer att lära dig mycket om hästar. Du kan spela på en PC eller bärbar dator. 3D-grafiken ser bra ut, men är inte i nivå. Röstskådespeleriet är realistiskt, hästarna låter trovärdiga. Musiken är rolig, mycket positiv, men kan bli tröttsam om den spelas under en längre tid, du kan stänga av den i inställningarna.

Hästar är mycket intressanta djur som kan bli riktiga vänner för dig. Tyvärr är det omöjligt att ha dem i en stadslägenhet, de behöver ett stall och en inhägnad. Horse World gör att du kan äga och behålla många hästar. För att göra detta, installera bara spelet.

Utvecklarna har förberett tips för att göra det lättare för dig att bemästra kontrollerna. Gränssnittet är inte komplicerat och intuitivt, så lärandet tar inte mycket tid.

Omedelbart efter detta kan du börja spela.

Mycket problem och underhållning väntar dig här:

  • Ta hand om hästar
  • Fyll på stallet med nya husdjur
  • Lär dina fyrbenta vänner nya trick
  • Res runt i området och samla hästskor
  • Utöka din garderob och samling av träns och sadlar

Det här är bara några av uppgifterna du kan göra under spelet.

Till en början har du bara en invånare i ditt stall. Lär dig ta hand om och ta hand om honom. Efteråt, åk på en ridtur under vilken du kan tjäna bonuspoäng. Runt ranchen hittar du platser med olika terräng, det kommer att finnas berg och sand. Så du kan visa upp dina ridtalanger under alla förhållanden. Naturen längs lederna är mycket vacker och du kommer att ha möjlighet att beundra landskapet medan du cyklar. Med tiden kommer det att vara möjligt att besöka avlägsna platser. För att bli en skickligare ryttare, hoppa över språngbrädor och övervinna andra hinder.

Använd poängen du tjänar för att låsa upp fler hästar. Alla raser är tillgängliga, från ponnyer till de största representanterna för denna art. Ju fler husdjur du har, desto mer tid kommer du att behöva ägna åt att ta hand om dem. Var och en behöver badas, borstas, matas och lekas med. Annars blir hästarna ledsna och de kan ta illa upp av dig.

För att du ska få möjlighet att ha hästar av exotiska raser måste du bli en skicklig ryttare, det är det enda sättet du kan uppfylla alla villkor.

Children kommer i första hand att tycka om att spela Horse World, men kanske kommer det också att finnas folk bland vuxna som vill ta en paus från vimlet och ha kul på ranchen.

Det är ingen brådska i spelet, du kan spela i din egen takt och ingen kommer att skynda på dig.

Internet behövs bara för att ladda ner installationsfiler, och sedan kan du njuta av spelet offline.

Horse World ladda ner gratis på PC, tyvärr finns det inget alternativ. Du kan köpa spelet genom att följa länken på den här sidan eller genom att besöka Steam-portalen. Det bästa sättet att fylla på ditt spelbibliotek är under försäljning.

Börja spela just nu om du gillar hästar, vill bli vän med dem och ta hand om dessa djur!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more