Dina bokmärken

hästgård

Alternativa namn: hästgård

Horse Farm kommer att få dig att känna dig som en riktig ranchägare. Om du gillar bondgårdsspel och har en passion för hästar är det här spelet du definitivt borde spela. Dessutom har spelet vacker tecknad grafik.

När du börjar spela Horse Farm får du en mycket liten ranch som du behöver för att förvandla till ett blomstrande företag. Senare kommer du att kunna köpa många hästraser till din ranch. Till exempel små skotska ponnyer, arabhästar, Hannoveraner, Appaloosa och andra raser från hela världen. Du kan köpa några hästar för valuta i spelet, och du kan få de sällsynta genom att slutföra uppgifter. Du kommer inte att bli uttråkad när du spelar, här är en kort lista över vad du måste göra:

  • Följ tavlan och slutför uppgifterna som kommer att visas på den.
  • Bygg stall, stugor och lador.
  • Bygg ett kafé och tematurer för ranchbesökare.
  • Anpassa ditt stall med inredning och möbler för att passa din smak.
  • Ta hand om dina hästar.
  • Bygg nya stall och uppgradera de du redan har.
  • Få så många hästraser du kan på din ranch. Bland dem finns det säkert de som du kommer att lära dig om för första gången under spelet.
  • Skapa en avelsstation som låter dig korsa olika raser för att få söta föl med utseende och egenskaper som ärvts från båda raserna.
  • Bli grundare av en ridakademi.

Nu lite mer om allt. Som du förstod från listan ovan, kom du in i ledningen inte bara en ranch där hästar föds upp för försäljning. Moderna rancher är enorma underhållningsföretag som är öppna för besökare. Att hålla ett stort antal hästar är dyrt, så passa på att öka antalet besökare. Bygg intressanta attraktioner för dem, souvenirbutiker, restauranger och kaféer där du kan ta en bit mat, detta kommer att ge dig pengar. Det kommer att bli mycket svårt att sköta den enorma ranchen som du bygger på egen hand, anställa arbetare, men låt dig inte ryckas med för att de måste betalas. När du skapar nya byggnader, välj färg på plattorna och inredningen efter din smak, ge dem din unika design.

Utan andra spelare skulle det vara tråkigt. Därför kommer du med tiden att kunna besöka närliggande rancher, delta i tävlingar, kommunicera, handla och byta varor med grannar. Det kommer att vara möjligt att be om hjälp, men glöm inte att hjälpa andra spelare själv när du blir tillfrågad om det. Utvecklarna försöker underhålla dig. Spelet utvecklas, uppdateringar släpps regelbundet med nya attraktioner. Lade till raser av hästar. Det finns tematävlingar. Spelet är gratis. Men om du vill att din ranch ska utvecklas snabbare genom att spendera några riktiga pengar kan du göra spelet lite enklare och roligare för dig själv, och även tacka utvecklarna för deras arbete.

Horse Farm ladda ner gratis, du kan just här genom att klicka på länken på sidan.

söta hästar väntar på dig i detta roliga spel, börja redan nu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more