Dina bokmärken

Hästklubbäventyr

Alternativa namn:

Horse Club Adventures är en ridsimulator där många nya bekantskaper och roliga äventyr väntar dig. Du kan spela på PC. Grafiken är mycket vacker och ljus i en tecknad stil. Spelet uttrycks av proffs, musikvalet är muntert och muntert. Prestandakraven är låga.

På Horse Club Adventures träffar du Hannah, Sarah, Lisa och Sophia. Var och en av flickorna har en häst i ett stall som ligger vid stranden av en pittoresk sjö.

Du kommer att få möjlighet att resa genom en enorm öppen värld på hästryggen. Under din resa kommer du att träffa nya vänner och uppleva intressanta äventyr.

Innan du börjar, ta en kort utbildning för att bemästra ledarskap. Detta kommer inte att vara svårt eftersom utvecklarna har förberett tips och gjort gränssnittet enkelt och begripligt.

Omedelbart efter detta kan du börja spela Horse Club Adventures på PC.

Många saker väntar dig här:

  • Utforska den vackra världen och träffa dess invånare
  • Ridhästar av olika raser och färger
  • Förbättra dina ridfärdigheter
  • Ta hand om hästarna och mata dem
  • Samla en samling unika sadlar, träns och ridkostymer
  • Tävla i snabbhet och ridning på över 90 banor och bli en mästare
  • Spela minispel

Här är de viktigaste uppgifterna som du kommer att göra under spelet. Resten lär du dig om direkt under passagen.

När du har börjat kommer du att befinna dig på utomordentligt vackra platser. Landskapen ser fascinerande ut. I dessa delar möter du många människor som brinner för ridsport. Det finns ett rymligt och mysigt stall, ett kafé där du kan ta ett mellanmål och chatta med vänner som du hittar i spelvärldens vidd.

Horse Club Adventures har en historia, det är inte bara en annan gård. För att bli godkänd måste du visa uppfinningsrikedom, reaktionshastighet och uppmärksamhet. Slutför mer än 40 intressanta uppdrag på vägen till framgång.

Att lära sig att rida en häst snabbt är mycket viktigt. Hippodromer är indelade i tre svårighetsgrader, så att du gradvis kan förbättra dina färdigheter och vinna segrar.

Samla tävlingstroféer, affischer, klistermärken och andra ridrelaterade föremål. Fyll regelbundet på din garderob med ridkläder.

:- Dekorera din häst så att den är lätt att känna igen. De flesta dekorationer öppnas efter att ha slutfört uppgifter eller vunnit lopp.

Ta hand om hästarna, mata dem, rensa deras hovar och bada dem. Den här funktionen är implementerad i form av minispel som gör att du tillfälligt kan ta tankarna från den snabba racingen.

Internet behövs inte för att spela Horse Club Adventures, en nätverksanslutning krävs bara för att ladda ner installationsfilerna.

Horse Club Adventures laddas ner gratis på PC, tyvärr fungerar det inte. Du kan köpa spelet med rabatt; för att göra detta, följ länken på sidan eller besök Steam-portalen.

Börja spela just nu för att hitta nya vänner och tävla i ridning med dem!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more