Bokmärken

Hoppenia nätet

Alternativa namn: Hoppeniya, Hopen

Hoppenia nätet & ndash; gratis webbläsare fantastiskt spel som kombinerar element av strategi och manager. & Nbsp; I en ny mystisk värld som öppnas för dig att spela Hoppenia nätet, kommer du att skapa din egen bostad, att fylla sina magiska husdjur, som kommer att ta hand om, att slåss och att samarbeta med andra aktörer. Att spela Hoppenia Datorn måste uppfylla följande systemkrav:

- Processor: P4 / Celeron 1. 2+ eller Athlon MP / XP

- Minst 512 MB minne (optimalt 2Gb) & nbsp;

- Direkt 3D-kompatibel video

- Adobe Flash-plugin (v. 10. xx)

- Att ansluta till Internet

Dörren till denna fantastiska värld du kommer att öppna Hoppenia registrering. För att starta Hoppenia spela, behöver inte ladda ner och installera spelet klienten. Gå med i spelet Hoppenia kräver införande av följande information:

1) Ett starkt lösenord

2) E-post (reellt existerande)

3) Skapa ett namn karaktär, på grund av vilka du kommer att bli en pjäs

4) koden som visas

Registrera Hoppenia är nu klar och du kan trycka på play-knappen. Välkommen vstryat i konflikten mellan Keepers och Förmyndare av livets eld, efter att ha valt läget för en av parterna. & Nbsp;

Keepers liv tror på kraften i den vetenskapliga processen, så behovet av att beakta utvecklingen av viktig teknik. Om det inte fanns något behov av att slåss, skulle de lugnt njuta av livet på sina öar.

Guardians eld drömmen om snabba erövring av skärgården. De tror att användningen av våld kan få kontroll över allt, och det upphör inte att utöva sina anfall nioluni.

I allmänhet, onlinespel Hoppenia separerar tecken i två typer:

1) CAEP

2) Nioluni

Du får in i denna värld i form av CAEP. CAEP är mästare på magiska djur & ndash; nioluni. Ny CAEP har rätt att välja ett husdjur, men under spelet antalet, naturligtvis, ökade. Tredimensionella strider i detta spel är tillgängliga, utförs av en nioluni, eftersom de är dina gladiatorer. Striderna äger rum mellan sig CAEP kallade turneringar. Du kan delta i turneringar element, nybörjare, unga och rutinerade CAEP. Eftersom vi talar om systemet för PvP, är det värt att nämna att spelet är ibland nödvändigt att gå med i kampen med NPC, som också är invånarna i den virtuella världen Hoppenia.

Nioluni & ndash; är djur som kräver förmyndarskap av sina kunder. Det finns parametrar som kännetecknar djuren: uthållighet (antal hälsa), agility (rörlighet, snabba svar på strejker), noggrannhet (förmågan att förutsäga beteendet hos fienden), styrka (fysisk parameter ansvarig för effekt stroke), visdom (ger dig möjlighet att korrekt använda magiska trollformler i strid) . Vilket djur skulle du välja, kommer det att ha sina för- och nackdelar, som varje typ av ovanstående egenskaper utvecklas till en större eller mindre utsträckning. I online-spelet Hoppenia närvarande:

- björnar

- vargar

- bovin

- Apa

- tigrar.

Makligt björnar ibland verkar lata. Men gör dem arga, slarvig motståndare bokstavligen kommer att leta efter den femte hörna. Tjocka Dölj bära vapen kan inte vara någon skada, men det är otroligt hårda slag för att bättre mig själv att inte testa.

Den största fördelen med vargar anses agility. I strid, är det mycket svårt att sätta vargskador. För dem, utländska barmhärtighet och de vet att deras jobb.

Wise kor nådde djup kunskap om magi, så använder det kan förstöra alla i sin väg.

Snabb apor som kan stöta bort de flesta attacker. De är mästare på psykologisk attack för att använda, eftersom det i samband med kampen och fortfarande lyckas håna fienden.

Tigrarna är härdiga nog att fortsätta kampen, trots blödningen. Genast blinkande raseri tiger hjälper till att tillämpa exakta och dödliga slag.

Alla nioluni lever i templet. Du matar dem, tåg eller bara kommunicera. Men det händer att vi måste minska sin nioluni på sjukhus (att återställa hälsa). Ibland måste du skicka djuret till tornet eller Magic Academy (för träning och fysisk magiska trick).

För att spela spelet online Hoppenia kan använda dessa platser:

- Villa

- Ort Adven

- grottor.

Residence & ndash; Det är din personliga egendom, där huvudbyggnaden är en herrgård. Dessutom finns det många andra byggnader konstruerade för olika ändamål. Till exempel att fiskestuga fiska eller gård för produktion av säd. CAEP har att med jämna mellanrum göra en omväg för att styra processer som äger rum på territoriet i hans ägodelar.

Stad Adven & ndash; är huvudstad Hoppenii. Hall clan finns här arenan, auktion, stadshuset, huset herre, är tillgängliga för alla CAEP. Till exempel kan du klaga till staden för att gå med i kampen äger rum på arenan. & Nbsp;

Vägen går genom grottorna i staden. Här, inte bara kan vinna vilda nioluni, men få några värdefulla saker.

Hoppenia online-spel ger följande resurser:

- Diamonds & ndash; den mest värdefulla. Med deras hjälp, aktivera olika bonusar.

- Guld & ndash; den grundläggande myntenhet, kan du köpa nödvändiga varor.

- Byggnadsmaterial - trä, sten och lera. Du kan bara få genom handelskammaren.

- mat för att mata nioluni (spannmål, kött, fisk, och så vidare.

Börja spela just nu och rösta själv uppskattar Hoppenia. Du kommer att älska det enkla och tillgängliga gränssnittet i spelet. Närvaron av bakgrundsinformation för att hjälpa till i svåra tider. Och användningen av det föreslagna prövningssystem kommer att göra spelet ännu mer intressant. Det bjudit in dig att spela med dina vänner är mycket enklare och roligare!

spela spelet online Hoppenia kommer att flytta genom nivåerna. Till att börja att bemästra, passera tomt uppgifter. Därefter kommer din nivå att öka på grund av den extra erfarenhet av er. Kära spelare, presenterar varje ny nivå sina egna fördelar, därför ständigt sträva efter att gå framåt för att få möjlighet att vara stolt över sina prestationer och njut!

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more