Dina bokmärken

Hexbefälhavare

Alternativa namn: Hexbefälhavare

Hex Commander turbaserad strategi. Du kan spela på Android-enheter. Spelet har utmärkt grafikkvalitet, vilket inte så ofta är fallet i spel för mobila plattformar. Över röstskådespeleriet och musikvalet gjorde också ett bra jobb.

I fantasivärlden där spelet utspelar sig pågår ett krig mellan flera raser.

Deltag i konflikt:

  • People
  • Orcs
  • Goblins
  • Elves
  • Gnomes
  • Undead

Du måste göra ett val och gå in i en konfrontation för en av parterna. Varje fraktion har sina egna fördelar och unika krigare. Innan du gör ett val, läs beskrivningen och bestäm sedan vilken som passar dig bäst.

Kontrollerna i spelet liknar de flesta turbaserade strategispel, men även om du är nybörjare, oroa dig inte för det. Innan du möter starka motståndare kommer du att gå igenom ett litet tutorialuppdrag där du får se grunderna för kontroll. Ytterligare tips kommer att hjälpa under spelet. Att lära känna spelet är bäst att börja med kampanjen. Så du kommer att få erfarenhet genom att utföra intressanta uppgifter, och sedan kan du prova dig fram med ett av onlinelägena.

Utforska fantasivärlden på jakt efter de resurser du behöver för att skapa ditt läger. Försök att inte gå för långt, för att inte möta fiendens enheter innan du är redo för det.

Bygg baracker, bostäder och försvarslinjer i din bosättning.

Forskningsteknik. Detta gör att du kan förbättra vapen och byggnader i staden, och låser även upp nya typer av trupper.

Det finns hjältar i din armé, dessa är de mäktigaste kämparna, de är mycket starkare än vanliga soldater. Under passagen kommer det att finnas en möjlighet att rekrytera nya hjältar och ytterligare stärka dina enheter.

Varje fraktion har sin egen historia. Om du vill har du möjlighet att gå igenom kampanjer för var och en av fraktionerna. Detta kommer att hjälpa dig att förstå de unika egenskaperna hos alla raser som presenteras i spelet mer detaljerat.

När du har tröttnat på att spela offline kan du prova dig fram i strider med andra spelare.

Det finns flera nätverkslägen i spelet:

  1. Fortress Defense
  2. Battle Royale
  3. Fånga flaggan
  4. Scramble

I vart och ett av lägena måste du slutföra uppgifterna. Denna sort kommer inte att låta spelet tråka ut dig.

Specialevenemang med unika priser och gåvor hålls på stora högtider.

Det är tillrådligt att besöka spelet varje dag om du vill samla alla belöningar.

Se efter uppdateringar innan semestern och missa inget intressant.

För att kunna spela Hex Commander online behöver du en stabil internetanslutning. Men även om du befinner dig på en plats där det inte finns något internet, kommer kampanjläget att vara tillgängligt för dig.

Spelbutiken kommer att glädja dig med ett rikt sortiment som uppdateras regelbundet. Spelvalutan och riktiga pengar accepteras för betalning.

Du kan ladda ner

Hex Commander gratis på Android genom att klicka på länken på den här sidan.

Börja spela nu för att erövra den magiska världen med din talang som befälhavare!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more