Dina bokmärken

Valhallas hjältar

Alternativa namn: Heroes of Valhalla

Heroes of Valhalla är en fantastisk blandning av genrer

Heroes of Valhalla är fortfarande väldigt fräscht och är under aktiv utveckling. Det betyder att spelet imorgon kan vara annorlunda än det du ser idag. Men vi kan redan nu lugnt konstatera att flera genrer av strategi och tornförsvar är sammanflätade här. Utsmyckning i skandinavisk stil, vikingar, deras mytologi och hjältar.

Spel

Allt är ganska enkelt här, när du börjar spela Heroes of Valhalla kommer du att mötas av en svart korp som kommer att introducera dig till spelet. Det finns inga introduktionsvideor eller berättelser här än. Precis som det inte finns något val av karaktär eller ras. Du får en liten by att förvalta, den behöver utvecklas, byggas upp med byggnader och försvaras. Hela spelet interaktivt är försvaret av byn. Men det här försvaret är inte enkelt, det finns inga arméer här, du har åtminstone inga belägringsvapen, utan bara kraftfulla hjältar och försvarstorn.

Du måste organisera och utveckla tornförsvaret i din stad från fiendens attacker. Du initierar varje attack själv och sätter hjältarna i försvar själv också. Du kan också styra hjältarna och placera dem på slagfältet mellan försvaren. Glöm inte att bygga och uppgradera torn, de kommer att attackera fiender automatiskt när de når tornets attackzon.

Hjältar är den huvudsakliga, idag, defensiva typen av trupper. Det kan inte finnas fler än 4 hjältar i försvaret. De finns i olika inriktningar:

  • Berserker gör mycket närstridsskada
  • Archer ger stora skador
  • Riddare låg skada men högt försvar
  • Axeman genomsnittlig skada och genomsnittlig försvar

Så snart du påbörjar en attack, flyttar hjältarna ut ur porten och möter fienderna rakt på sak. Du kan skicka dem för att avlyssna olika grupper, eller så kan du lämna dem vid stadens huvudportar för maximalt skydd. För om porten faller, kommer hela byn att falla. Vi rekommenderar att du funderar noga över skyddsstadierna.

Ett råd: i ett tidigt skede, bygg defensiva vallar och nivå upp dem. Ju högre nivå en sådan struktur har, desto högre är dess träffpunkter och desto svårare är det att övervinna av fienden. Och under tiden kan du skjuta den med pilbågar eller fylla den med stenar. Observera att det även finns olika typer av torn med olika styrka, hastighet och attackområde. Nya typer av torn låses upp när vågor av fiender förstörs. Dessutom kommer du att få värdefulla belöningar från korpen för varje våg. Det kan vara guld eller resurser, eller hornen för att kalla hjältar, både legendariska och vanliga. Dina motståndare i varje steg kommer att utvecklas och utvecklas. Det betyder att du måste förbättra ditt försvar och utveckla dina hjältar. Var uppmärksam på typerna av fientliga trupper. Det finns soldater som hoppar över hinder, det finns bågskyttar och armborstskyttar och det finns vanliga närstridskrigare.

Ladda ner Heroes of Valhalla gratis och börja spela på din dator med en Android-emulator. Denna strategi utvecklades trots allt för smartphones.

Det kan tyckas för dig att spelet är väldigt enkelt och det finns ingen glädje, men glöm inte att detta fortfarande är en betaversion och om en vecka kan utvecklarna lägga till något nytt och roligt.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more