Dina bokmärken

HeroesLAND

Alternativa namn: HeroesLAND

Om du någonsin hopplöst släpade & laquo; Heroes of Might and Magic & raquo;, särskilt den tredje delen, medan online-spel Heroes Mark kommer att göra det igen. I detta tur-baserade strategi för att dela din karaktär fulla nog av resor och äventyr, strider med monster, kämpar med motståndare och turneringar med de bästa krigare. Gästerna kan räkna med en del av det offentliga livet i fraktioner eller klaner, där du kan hitta likasinnade, för att bevisa sig själv en diplomat, för att hitta riktiga vänner. & Nbsp;

Gå i spelet Heroes Land är ganska enkel & ndash; måste du ange karaktärs namn och e-postadress, lösenord och säkerhetsfråga (om plötsligt din registrerings Heroes Land minska efterfrågan), ange sedan verifieringskoden och accepterar användaravtalet.

Och denna stund & ndash; Här Heroes Inskrivnings aktiveras men något laster dessutom? Kontrollera om du har en uppdaterad version av Adobe Flashplayer är förmodligen anledningen till att. & Nbsp;

Så, nu är det fungerar, kan du börja skapa en karaktär, fler tecken - Heroes Land spel online kan du skapa och övervaka upp till nio tecken som tillhör olika raser och fraktioner. Den enda & laquo; men & raquo; - De är inte tillåtet att interagera. Tja, frågan om antalet av frågan - om kvaliteten. För att göra dig en unik karaktär du erbjuds många möjligheter & ndash; val fraktion, klass, yrke, och naturligtvis, skapandet av porträttet. Låt oss börja med de fraktioner, som i världen av hjältar Mark nätet liv och konfronterar standardbeloppet & ndash; De är indelade i tre och klassiskt på krigare och magiker.

Den första loppet & ndash; Företrädare för världen: riddare, älvor och trollkarlar.

Den andra racet & ndash; representanter of Darkness: invånarna i helvete, andebesvärjare, trollkarlar.

Den tredje loppet & ndash; tecken upptar en neutral part: invånarna i träsken, barbar och & laquo; elementalists & raquo;. & Nbsp;

Nästa, ange ett namn till den valda karaktär och utveckla lämplig ras porträtt. Här kanske vi kan nu spela i & nbsp; Heroes Land.

En av de viktigaste värdena för din karaktär i denna mytiska och oförutsägbar värld är det & laquo; & raquo;, erfarenhet som blir större med varje runda. Även en annan viktig funktion för dem som vill spela spel online & nbsp; Heroes Mark som en militär strateg & ndash; är & laquo; karisma & raquo;. Med det i överflöd, kommer du att kunna köpa det nödvändiga antalet enheter och skapa en armé värdig deras ledare. Förresten, kommer köpa legosoldat krigare vara en lönsam investering, eftersom de inte kan döda, men bara för en stund att dra sig ur spelet.

Heroes Mark online-spel där en värdig motståndare du kan spela en-mot-en och gruppstrider eller organiserade turneringar (nyfiken funktion lokala PvP & ndash; de kan konkurrera kraft bara fyra spelare). För en mer fredlig strateger Heroes Land spelar en lika spännande & ndash; Du kan samla resurser, bygga slott, engagera sig i ekonomin i spelet, eller att bli en resenär. Förenas i gruppen och gå och se världen, slåss mot monster, Dragons Lair att söka och producera unika artefakter. Observera att samarbeta med andra spelare, har du möjlighet att avancera till jämföra och analysera dem och din gynnsamma / problematiska sida för att skapa den mest framgångsrika tandem. & Nbsp;

Slutligen kan vi konstatera att spela spelet & nbsp; Heroes Land nätet & ndash; är mer än bara en hyllning till den älskade av miljoner och laquo; Might and Magic III & raquo;, det finns en anda och dess lagar, här hittar du ännu mer äventyrliga och intressanta möten med mytiska varelser av denna mystiska och fantastiska värld.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more