Dina bokmärken

Heroes & Generals

Alternativa namn: Heroes & Generals

Game Heroes & Generals är ett massivt multiplayer online-spel i vilket de åtgärder som utvecklades under andra världskriget. För att registrera måste du fylla i ett standardformulär, som innehåller information av intresse för webbplatsen eller spelutvecklare. Klicka på huvudsidan på den röda stora knappen, vilket kommer att skrivas "spela gratis." Om du vill få nyheter om spelet, måste du göra klicka på torget, som ligger nära den här informationen. Om du registrerar dig på denna webbplats, samtycker ni automatiskt till användaravtalet och sekretesspolicy på webbplatsen.

Om du har misslyckats med att registrera, kontakta teknisk support från medföljande länk som ligger nedanför formuläret.

Heroes Game och Geniraly avsedd för dator eller laptop, vilket kapaciteten inte är mindre än följande inställningar:

Eftersom det här är ett online-spel, är det naturligt att datorn måste vara ansluten till Internet och kraften i nätverksanslutningen har maximerats. Fighterpilot - är jaktplan AT. Skydive.

7. Tankman - de arbetar i tankar AT. De beviljas en viss typ tankar.

I Heroes & Generals spelar du med i ett hjärtslag.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more