Dina bokmärken

Hellgard

Alternativa namn: Hellgard

Hellgard & nbsp; på nätet & ndash; är en fri webbläsare baserad MMORPG spel gjort i stil med fantasi, bebodd obortni, vampyrer och inkvisitorer.

Ja, det skulle starta spelet, måste du registrera Hellgard:

  • att ange din e-postadress och lösenord
  • för att välja ett tecken
  • för att tilldela namnet på tecknet

För karaktärerna i spelet Hellgard: & nbsp; det finns tre tävlingar, Inquisitors, varulvar och vampyrer. Varje ras erbjuder ett urval av manlig eller kvinnlig.

Låt oss ta en närmare titt på dessa tävlingar:

Inquisitors & ndash; de jagar farliga för människor varelser och har övernaturliga krafter,

Werewolves & ndash; modiga och hänsynslösa varelser som är redo att slåss, både vampyrer och inkvisitorer, och med oss ​​själva,

Vampyrer & ndash; vampyrer, de älskar blod, men vissa föredrar människa, och en del rent djur.

I Hellgard spel, varje tecken, finns det fem av de viktigaste parametrarna:

The Power & ndash; har en inverkan på arbetstakten;

Bygg & ndash; påverkar ökningen av antalet livspoäng och rustningar,

Agility & ndash; har en inverkan på skatteundandragande; & nbsp;

Intelligence & ndash; har en inverkan på antalet objekt energi, magi försvar och anfall,

Tur & ndash; Det påverkar kritiska strejk chans.

I framtiden spela spel online Hellgard, med varje ny nivå, eller någon särskild erfarenhet, kommer du att kunna att selektivt öka dessa parametrar, men du måste ta hänsyn till vad det kommer att påverka varje parameter och öka & nbsp; är en vilket är nödvändigt för dig att ytterligare segrar.

I vart och ett av loppen online-spel Hellgard, det är en unik stad och unik typ av karaktärsutveckling, dessutom har varje tecken en personlig vapen och sätt att skydda, dess utveckling riktning och individuella yrke (shahterstvo, rybalstvo, insamling, handel ). För att förbättra upplevelsen i Hellgard online-spel, måste du delta i tidens många och spännande uppdrag, och utföra olika uppgifter. Spelet World Hellgard & nbsp; på nätet består av många pittoreska platser, som är hem till olika varelser och monster. Här är några av de representationer av platser: Serenity Valley, Finger Serfirota, Zhabe fält, kämpar för överlevnad, Labyrinth, Kameliard, Jaktmarker Kameliarda, Teorot.

Utveckling av din karaktär i spelet, beroende på faktorer som en personlig upplevelse och tillfredsställelse när det gäller åtgärder moral vald race. Därför Nellgard spelar du bör vara uppmärksamma på sitt rykte.

Det bör noteras att för att spela spelet Hellgard & nbsp; på nätet, kommer du att ha en unik, båda dessa spel möjlighet att äga husdjur (djur) som är så hängivna sin ägare, de är redo att slåss, som skulle skydda sin herre. Köp ett husdjur kan ha utbildare.

Några ord om hur man spelar Hellgard, kan du tjäna. Här är några alternativ: utföra uppdrag, samla värdefulla droppe, handels saker, och med hjälp av sina vänner (via spelaren info).

stridssystemet i spelet Hellgard inbyggda i realtid, där förutom de vanliga slagsmål, kan du delta i massiva strider dödliga. För som skulle Hellgard spel intressant, har spelet förmågan att skapa klaner.

Vid slutet av översynen, vill jag tillägga följande: Spelet är inte för svag i hjärtat, ganska tufft, med bra grafik och ljuddesign. Efter registrering i spelet Hellgard, du kommer inte ångra det bestämde sig för att prova själv i rollen som en av de representationer av karaktärerna i detta spel. & Nbsp;

Så Hellgard & nbsp; Registrering väntar på dig!

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more