Dina bokmärken

Hellblade: Senuas offer

Alternativa namn: Hellblade: Senuas offer

Psychological Game Hellblade.

The Hellblade spel ägs av utvecklaren Ninja Theory, som också tog rollen som utgivare, inte överlåter denna känsliga fråga till någon. Och inte hela studion arbetade på spelprodukten själv, men bara ett litet lag, där endast 15 personer samlades.

Detta leksak för laget, som först svängde vid ett så stort arbete, är ett slags experiment. Som alltid händer, det första barnets mest favorit, närma sig, värna om, försök att förutsäga varje infall. På liknande sätt, i det här fallet, var tanken närmade sig med allvarliga avsikter att ge ut någonting grand, ambitiöst och sinne på samma gång. Författarna bekänner att de har gått djupt in i studien av alla slags psykiska störningar och knådar dem i ockultismen. Varje person har sina egna små demoner som lever (även om de inte är så små för vissa).

Working på bilden av huvudhjälte Seuna från den militanta keltiska stammen, utvecklarna till hjälp av olika källor för äkthetens skull. Så att karaktärens psykiska störning såg naturlig ut, vände de sig till professor Paul Fletcher, som specialiserat sig på neurobiologi, för råd. Welcom Trust, som är engagerad i välgörenhet och är känd för medicinsk och vetenskaplig forskning på olika områden, hjälpt mycket. Även personer som en gång överlevde psykos och bestämde sig för att dela med sig av sina personliga erfarenheter gjorde sitt bidrag. Det gällde stunderna när de hörde röster i huvudet. Att skapa repliker av hjälten, författarna bestämde sig för att inte engagera sig i att ändra de verkliga alternativen så att allt såg ut mer realistiskt.

V jagar ditt eget monster.

Som ett resultat av långt och hårt arbete blev Seuna född och blir som en spelare ser henne, börjar spela Hellblade-spelet. Hon är besatt av att nå botten av helvete för att hitta svar på de frågor som plågar henne. Men hon vet inte att helvetet alltid är med henne, vilket är en manifestation av hennes sjuka fantasi. Inflamad hjärna ger upphov till demonernas okända värld, med vilken hon måste slåss. Faktum är att det bara är hallucinationer, vanföreställningar och hemska illusioner orsakade av det undermedvetna.

Hämta Hellblade från augusti 2017, detta datum meddelas som officiell lansering av projektet. Från videoklippet som visas av studion kan man säga att detta är en förstklassig produkt med en enorm värld och spöken skapade.

  • Explore terrain
  • Finn upp saker
  • Fight monsters
  • Förbättra dina skills

Intressanta fakta.

Innan du spelar i Hellblade kommer du förmodligen att vara intresserad av att lära dig några intressanta detaljer om det. Till exempel inrättade ett kampsystem, inbjöd de stuntkvinnan Chloe Bruce, som var understödja av Daisy Ridley under filmen av Star Wars i "Force Awakening."

Huvudrollen i Hellblade utfördes av Melina Yurgens, men hon är faktiskt inte en skådespelerska, men var engagerad i videoredigering i ett annat projekt. Hon utförde senois roll tillfälligt medan sökandet efter en permanent skådespelerska utfördes. Teamet insåg emellertid att Melina snabbt gick in i rollen och gjorde ett utmärkt jobb och erbjöd sig därför att fortsätta arbeta genom bilden till slutet.

Även om tjejen var överens, var hon först och främst blyg, och ibland frågade hon till och med kollegorna att vända sig eller stänga av ljusen när hon var tvungen att utföra alltför emotionella scener. Men jobba på dig själv och träningspass i gymmet visade gradvis förtroende för henne, och blyghet var inte så starkt.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more