Dina bokmärken

Skördare

Alternativa namn: Skördare

Game Harvest Land i storlandet i det egna landet.

Utvecklare av mobil- och datorspelstudio MysteryTag kom med en bra idé att skapa ett spel med en patriotisk bias. Harvest Land, det här är den ursprungliga gårdssimulatorn, där ukrainare, ryssar, borgorussianer och andra representanter för slaviska folket bor. Leksaken ser ljus och smart ut, vilket glädjer utseendet. Om du är lite trött på gårdar med exotiska växter och djur, zombies och andra mystiska varelser, prova slavarna: Farm download. Detta kommer att ge en ny ström av känslor, vilket är så uppskattat av någon spelare.

Spelet distribueras gratis, men det har blivit en tradition att presentera betalt innehåll för att uppmuntra användare att påskynda processer för riktiga pengar. Även om detta inte är nödvändigt, men ibland utan finansiering, är det ganska svårt att gå vidare. Om telefonen inte har plats, men leksaken är intresserad, kan du ladda ner slaverna: Farm på datorn. Eller som ett alternativ, sätt det på båda enheterna och utveckla två gårdar samtidigt.

Vi skördar en rik skörd.

För din klassiska version av genren:

  • Fullständiga uppgifter

Som du kan se, gick spelet Harvest Land längs den slagna banan, men det blev inte mindre intressant.

  • Plant olika fält och harvest
  • Extend territoriet för nya sängar
  • Hämta djuren
  • Byggda byggnader och förbättra them
  • Packing goods
  • Relay med andra deltagare i game
  • Se på trade
  • Självklart finns det en zest i det och det som gör det originellt.
100 tusen. Eftersom temat tas från slavisk livsstil, markeras sortimentet av odlade produkter av vete, äpplen, majs, tomater och så vidare. Djur är också ganska igenkännliga och infödda till varje invånare i byn är kor, kycklingar, grisar. När du skördar grödor och animalieprodukter måste du sätta dem någonstans. För detta finns det ingen bättre plats att hitta än en ladugård, men det kan inte rymma allt. Som en bra värd bör du tänka på att utöka den, och för det här behöver du material och verktyg.

Here, utvecklarna och tog hand om, så att spelarna spridit sina pengar mer aktivt. Även om ladan växer med dina ansträngningar, men väldigt lite, och för nästa expansion behöver du ännu mer material. För att spara dem tar det mycket arbete och tid, men om du sätter in ett visst belopp på kontot löser det snabbt problemet. Hur man går vidare bestämmer alla sig själv.

Slavs: Gårdsspelet är perfekt balanserat och kommer att glädja hela familjen så att du kan ordna en liten tävling som kommer att göra framsteg snabbare under lika villkor. Det är speciellt intressant att spela utan att använda tung artilleri, det vill säga betala för dina handlingar. Det är möjligt att få de nödvändiga resurserna själv. De ges ut för prestationer, stöter på i sängar vid skörd, om du behandlar fåglar, kaniner och andra levande saker med solrosfrön och andra delikatesser. Ibland kan de hittas under röjningen av territoriet från stenar, buskar, gräs och träd. Således får du värdefullt material för nya byggnader.

Så det blir ingen plats kvar, men det är nödvändigt att utveckla vidare. Spelet Harvest Land erbjuder tjänster av två modiga krigare som kommer att ta itu med en enorm troll som öppnar vägen till nya länder. Det kommer också att vara nödvändigt att regelbundet bekämpa insekter skadedjur och vilda djur, och även utföra ärenden för den tid som utsändare från andra länder (guldmynt och värdefull erfarenhet), och handla med grannar. För att hantera detta, bygga hus, och invånare kommer att bosätta sig där, och det här är ytterligare arbetstagares händer.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more