Dina bokmärken

Halo online

Alternativa namn: Halo Online

The Halo computerspel serien publicerades första gången 2001 för Xbox-spelkonsolen. Spelet vann omedelbart ett stort antal fans och kan bara jämföras med genren med de legendariska stjärnkrigarna. Alla spel är en berättelse, som har sin utveckling första trilogi skapad av studion Bungie Studios, den andra trilogin från företaget 343 Industries och den fjärde singelspelaren. Just i tid för det senaste Halo 4-spelet, Microsoft och Innova Co. S. à r. l. släpp ut multiplayer online version av Halo Online. För att lära känna de legendariska spelen kan du ladda ner spelet Halo och försöka dig själv som en superspartansk roll.

Igra Halo på datorn, det här är en skjutspelare där, spelar från den första personen, spelaren kämpar med fienderna i mänskliga rasens förbund. Spelaren börjar omedelbart spela onlineversionen, genast igenkänna kultspelet, som skapades enligt kanonerna av sina föregångare, det här är självhelande sköldar och nära strider. Nyheten kommer att vara tecken klasser, och deras vapen är beroende av den valda rollen.

Nyheter för spelare kommer att vara möjlighet att spela ett lag med online-vänner super soldater Spartans i rollen:

  • Shturmovika
  • Sniper
  • Taktika

varje tecken har sina fördelar och nackdelar, de är användbara i olika taktik i strid.

Taktik av spelet Halo

En spelare, som kommer in i äventyrsverdenen Halo, får en Spartan med startutrustning, när du går igenom nivåerna blir det möjligt att pumpa din hjälte. Varje klass av hjältar pumpas separat och varje tecken har sin egen uppsättning vapen, färdigheter och utrustning. Valet av tecken beror på spelarens preferenser och den taktik han valt:

  • Stormtrooper - snabb, smidig och inte väldigt pansar, idealisk för nära strid,
  • Sniper - för älskare av krigsföring på avstånd från en bakhåll. Den kan vara helt maskerad, men det är praktiskt taget inte skyddad.
  • Tactics - superfighter med lätta vapen, manövrerbara och hans främsta fördel är att regenerera hälsan. Perfekt för lagkamp, ​​eftersom det återställer inte bara hans hälsa, utan också hans bröder i armarna. Med hjälp av den spartanska taktiken kan du ordna oändlig sabotage för fienden.

De två spellägen är arenan, det här är inte en stor karta där spelaren kämpar för sig själv och lagspelet. Ett lagspel ger möjlighet till fientligheter från 4 till 16 spelare i ett stort område av striden.

Vapen är beroende av hjälten, det finns ett berömt nålväska som skjuter kristaller, de exploderar samtidigt efter att ha träffat målet, gevär, hagelgevär, gravitationshammare och mycket mer. Du kan inte ta mer än två typer av vapen med dig på uppdrag, så du borde noga tänka på ditt val. I genrarnas bästa traditioner kan de mest kraftfulla vapenna hittas på platsen och hämta, och inte komma med honom i strid.

Developers har tillhandahållit och förekomsten av en mängd utrustning, det ger en stor fördel, både i vapen och i rustning. I spelet kan du behärska tanken, helikoptern, spökskeppet och förstås helikoptern.

När spelet fortskrider visas olika uppgifter som inte bör ignoreras, de erbjuder för att förbättra spartans färdigheter med vapen och utrustning. Passerar uppgifter, spelaren tjänar rykte poäng som låter dig låsa upp nya kraftfulla vapen.

Idag kan online-Halo-spelet köpas för att delta i beta-testning, vilket erbjuder ett antal fördelar - att reservera ett smeknamn, ett pionjevapen, en öppen låda med ammunition under en viss tid, men den största fördelen med en deltagare är att se det nya spelet först och testa det.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more