Bokmärken

H1Z1

Alternativa namn: H1Z1

Att spela med en zombie virus H1Z1.

S 15. 01. 2015 tidig tillgång Sony Online Entertainment studion presenterade H1Z1 MMO spel för konsoler Playstation 4 och PC med Windows.

Grundmodell Produkt Distribution – H1Z1 möjlighet att ladda ner på principen om Free-to -play, men ger ytterligare försäljning av varor och tjänster som inte påverkar spelet. Emellertid är detta inte helt löst, och ständigt finns nya rykten.

Företag för sin produkt använder Forgelight motor, som redan testats i branschen i Planet 2, liksom landmärke spel, Everquest Nästa. Det unika med motorn förmågan att skapa effektiva övergångar från dag till natt, växlande väder och ljusfenomen.

för första gången på H1Z1 tillkännagavs i April 2014 , Då det blev känt historia där vi är nedsänkta berättelse författare. Spelare in   i postapokalyptisk värld, och tvingas överleva:

  Mir på randen till zombies.

 • Stalkivayas hot zarazheniya
 • Konkuriruya med spelare i produktionen förra resursov
 • Zanimayas torgovley
 • Obedinyayas i grupper för att utselet
 • Osobennost spelande – bindning till en specifik spelare tecken serveru

 

 

På ön Povegliya ligger nära den italienska staden Venedig, som ligger inom företaget"Kurama Pharmaceuticals", som utvecklar läkemedel mot farliga och dödliga sjukdomar. Men det blev en tradition att de välmenande forskare nödvändigtvis leder till helvetet, och dess föregångare är vanliga människor.

Vid något tillfälle, experimenten gick över styr och i stället för mirakel elixir framkom virus som kan dra folk till de levande döda zombies –.

Eftersom den fruktansvärda öppningen 15 år har gått, och epidemin har ökat, fick skala blev okontrollerbar. Nu arkivera viktig uppgift för mänskligheten är att hitta ett vaccin mot viruset, utvinning av de återstående knappa resurser och effektiva vapen inte bara mot zombies, men från galna gäng i deras aggressivitet.

Multiplayer-läget gör det möjligt att ha kontakt med spelarna, trots allt överleva tillsammans mycket lättare. Grupp lättare att slå tillbaka attackerna, för att hålla gränserna för personlig territorium, att stöta bort fiender i landet användbara resurser för att få mat och kläder.

Spelare kommer att kunna ordna en handel, som erbjuder sin rikedom till andra tecken, och att få i gengäld saknas. Du måste också följa strikta regler i det dagliga överlevnad, såsom vatten från sjön före användning bör vara väl filtreras och att skydda sig mot sjukdomen, hjälpa personlig hygien och tvätta kläder.

Naturligtvis finns det också möjlighet att utveckla strukturen. Använda de kunskaper och färdigheter överlevande stadsborna försöker etablera ett normalt liv, inrett det med överkomliga komfort – opretentiös vissa bygga hyddor, andra blygsam hydda, men är skickliga hantverkare, som behärskar tekniken för konstruktion och förstärkning av baser och fort.

uppehälle får allt svårare, och det finns vilda djur kan hjälpa till i detta avseende. Men de är inte bara spel utan också ett potentiellt hot mot – anfall spelare, och om du är oerfaren eller obeväpnad, kommer karaktären dö lätt.

Vem bestämmer H1Z1 hämtningen blir ägare av en stor sandlåda med världen i den stora staden och kör öppna ytor som kan studeras i all oändlighet. H1Z1 på datorn har otrolig potential och fascinerande zombie apokalyps fläktar.

Systemminimikrav:

 • OS: 64 bit; Windows 7
 • OP 4 Gb
 • Protsessor: Intel i3 Dual-Core med Hyper - Threading
 • Videokarta: nVidia GeForce GTX 275
 • Mesto diskutrymme: 20 GB
 • Zvukovaya kort: Sound enhet som är kompatibel med DirectX 10.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more