Dina bokmärken

Guint: The Witcher. Kortspel

Alternativa namn: Gwent The Witcher Card Game

GVINT: The Witcher. Kortspel - sedan år 2015 kom singleplayer rollspelet "Gloss 3: Wild Hunt" ut, tusentals spelare som spelades med den karismatiska witcher Geralts äventyr. Många gillade särskilt kortspelet inbyggt i huvuddragen och, som de säger, enligt "många arbetssökandes önskemål", fattades ett starkt beslut att publicera det som ett separat projekt. Nu är spelet Guint: The Witcher. Kortspelet blev äntligen tillgängligt år 2017 och fortsätter att utvecklas. Finns på plattformar:

  • Xbox One
  • PC
  • PlayStation 4

Battles subside inte.

Om du spelar spelet GVINT: The Witcher. Kortspel, det är klart att det liknar en preferens eller bro. Spelet pekar på att deltagarna, och det kan vara 2 till 2, samlar in den perfekta kombinationen av kort, som symboliserar armén som kämpar på ett riktigt slagfält. Det finns krigare förgrund, avlägsna gränser och bågskyttar. Även om spelets stil inte har förändrats mycket har bildens utformning förbättrats avsevärt.

Det finns fem fraktioner, och var och en har sin egen karaktär:

  • Nilfgaard för att störa fiendens planer, gå till några knep, inkludera en diplomatisk regim, bara för att införa sina egna villkor. Under tiden tränger deras spioner in i fiendens baksida och drar ut en kombination av kort.
  • Djur är hemska varelser, redo att sluka även deras släktingar, om det ökar deras makt.
  • Skoy taels är smidiga, som bakhåll och partisan. Uppsida-kort kommer inte att öppnas förrän fällan har stängts.
  • Skellige ser särskild ära, mod och styrka i döden. Ibland skickar de medvetet sina egna krigare till dumpan och vet att de efter att ha blivit kallade tillbaka blir ännu starkare.
  • North Kingdom håll allt under kontroll. Men när kort blir gyllene, är de oförskämliga mot fiendens stavar.

Till samla ett starkt däck måste du välja 30 kort, uppmärksamma deras egenskaper och från vilken fraktion.

Altid nu kan du ladda ner GVINT: The Witcher. Kortspel gratis, och gå med i antalet intressanta spelare. Du får 10 kort till hands och helt slumpmässigt. Ännu innan slaget börjar kan tre av de mottagna korten bytas ut. Förutom soldater av olika slag finns det också en ledare i armén, som bland de andra kännetecknas av sina speciella talanger. Det finns också kartor som kan få en förstärkning eller tvärtom försvagande effekt på miljön. Klart tillämpa dem, gör en utmärkt kombination som kan tränga in mot motståndarnas försvar. Deltagarna i matchen måste gå igenom tre omgångar, och efter var och en av dem kommer vinnaren att avslöjas efter att ha räknat poängen för de insamlade korten. I andra omgången kan du dessutom få två kort, och i den tredje enda en, så du bör noggrant överväga hur bäst du ska tillämpa dem.

Om du går tillbaka till jämförelsegenskaperna hos Gwint i Wild Hunt och i det här spelet kan du se att avdelningarna har ytterligare kvaliteter, liksom egenskaperna hos fraktioner och ledare. Tillsammans med de vanliga korten uppkom ytterligare, inte bara för tecken, men också för fenomen. Till exempel är det möjligt att använda epidemier för att förstöra de svagaste fienderna.

V GVINT: The Witcher. Kortspel du kan spela med riktiga spelare och gå till turneringen för att slåss i en klassificering match. I det senare fallet får du berömmelse och titlar, förstås, bara om du visar ett bra resultat.

GVINT: The Witcher. Kortspelet är utrustat med huvuddragen i detta spelande roliga tillfälle att arrangera motståndare till fällan, bluffa och agera med list.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more