Dina bokmärken

pistolstopp

Alternativa namn:

Gun Jam är ett förstapersonsskjutspel som du kan spela på PC. Grafiken är väldigt färgstark 3d i en förenklad stil och påminner starkt om klassiska arkadspel. Musik låter dig inte bli uttråkad och är perfekt att ackompanjera den ständiga kampen på skärmen.

Spelet har ingen komplex och intrikat handling, vilket är bra. Du måste störta makten hos tyrannen som zombifierar stadens befolkning med hjälp av speciell musik. Innan du är en stridsarena med många olika motståndare. Vapenarsenalen är enorm, alla kommer att hitta en pistol som de gillar. Förutom vapen finns det mycket hjälputrustning, ett jetpack till exempel. Om du vill koppla av är det här spelet lämpligt. Förstör mängder av fiender till musiken från din valda genre, EDM, TripHop och Metal-ljudspår finns tillgängliga. Det är soundtracket som inte låter dig agera på diktatorns hypnotiska melodi.

För att snabbt förstå kontrollerna finns det en liten handledning som du måste slutföra innan du börjar spela Gun Jam.

Mycket underhållning väntar dig under spelet:

  • Experimentera med vapen och välj det du gillar bäst
  • Ta reda på de svaga punkterna hos olika fiender
  • Testa att gå med hjälpmedel, det är mycket roligare än att bara gå

Välj en av de tillgängliga karaktärerna att spela. Var och en av dem har sina egna superkrafter och kampstil.

I det här fallet behöver du inte tänka så mycket och göra komplexa planer, bara krossa allt som du möter på vägen till energisk musik.

Fiender är av olika slag och var och en använder sina egna unika stridstekniker och vapen. Lär dig hur du motverkar fiendens attacker effektivt. Förutom vanliga krigare kommer du att möta dödliga bossar. Det är väldigt svårt att förstöra dem, använda olika taktiker, cirkla runt och låt dem inte slå dig.

Om du inte lyckas första gången, oroa dig inte, använd så många försök du behöver. Ändra din attackstil och dina vapen, förr eller senare hittar du rätt tillvägagångssätt.

Förstör fiender på fyra olika platser som är väldigt olika varandra och var och en har sin egen ljud- och bildstil.

En av huvuddragen i spelet är det musikaliska ackompanjemanget som omgivningen anpassar sig till, allt gnistrar och skimrar i en enda rytm. Om du av någon anledning inte gillar låtarna som finns tillgängliga i spelet. Ladda bara upp din egen spellista, alla populära ljudformat stöds.

Spelet är tidigt tillgängligt i skrivande stund. När en fullfjädrad release kommer ut kommer den förmodligen att innehålla ännu fler olika vapen, fiender och kanske nya platser med invånare.

Gun Jam gratis nedladdning på PC kommer tyvärr inte att fungera. Du kan köpa spelet på Steam-portalen eller på utvecklarnas officiella webbplats. Skynda dig, nu kan du göra det med en enorm rabatt.

Installera spelet och börja spela för att ha kul när du slår ner fiender till din favoritmusik!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more