Bokmärken

Guild Wars 2

Alternativa namn: Guild Wars 2

Game Guild Wars 2 - client multiplayer äventyrsspel genren fiktion. Användarna kommer att komma in i världen, där det finns en uppståndelse på grund av den fruktansvärda uppvaknande draken. Det antogs att denna sak aldrig kommer att vakna, men det oväntade hände. Dessutom, nu draken samlat så mycket makt att besegra det skulle vara extremt svårt. Han vill förstöra alla lever i en fantasivärld, hans raseri känner inga hinder och kompromisser. Bara modiga hjärtan kan utmana en så farligt ämne. Om du tar för detta komplicerade fall, tänk på att för att komma till Draken är inte lätt. Först kommer att vandra genom världen, som utför olika uppgifter, ett gäng monster att förstöra, inte en att ta ett svårt beslut som påverkar ödet. I Gille Wars 2 nätet Du själv skapar din framtid. Mycket beror på dina handlingar, eftersom de är och din personliga historia. Förresten, händelser inträffar ständigt på de platser och till och med oberoende av om någon är där eller inte. Det vill säga, om det vid en viss tidpunkt du hamnar i en situation som kräver beslutsamma åtgärder, betyder det att det hände eftersom du var där exakt när händelsen var tvunget att hända. Och här är vad som händer efter beror på ditt beteende. Du är fri att välja den uppgift, som kommer att ta över och ignorera de som verkar onödig eller helt enkelt inte är attraherad av dig. Detta gameplay ger spelarna en känsla av frihet, och det som lockar många äventyrare exigent notoriska begränsningar. Att betala för en klient, kan du njuta av under en lång tid möjlighet att spela Gille Wars 2 på min fritid.

Installation klient innan Gille Wars 2 registreringen. Akkakunta namnet e-postadress. Du behöver bara skapa ett lösenord. Observera att avtalet godkänns utan villkor. Bekanta dig med reglerna för användning av projekt besök den officiella hemsidan. Och en annan viktig punkt - systemkrav. För gameplay behöver följande parametrar:

- Operativsystem Windows XP / Vista / 7; [ _19_]

- CPU Intel Kärna 2 Duo E 6550 2. 33 GHz / AMD Athlon 64 X 2 5600 +,

- Graphics NVIDIA GeForce GT 240 / ATI Radeon HD 4670,

- Hårddisk 14 Gb,

- RAM 2 Gb .

Från Gille Wars 2 spel, du kan välja själv en av de tillgängliga tävlingar. Europaparlamentet föreslår fem raser, alla med sina egna egenskaper. Vi kan inte säga att någon ras är bättre och en del sämre. Fördelar och nackdelar finns alls, men det är nog det bästa. Som i naturen ingenting är perfekt, du förmodligen också inte vill hantera en viss utförande av vissa positiva egenskaper. Så, folk, Asura, Norn, Charr och Sylvari är välkomna att ansluta sig till dem. Vidare är det möjligt att välja en attraktiv handeln. Tänk på vem du vill vara - en Warrior, Ranger, Elementa, ingenjör, Necromancer, Guardian eller tjuv? Omedelbart är att säga att ibland kan man göra vad det är att företrädare för andra yrken, men fortfarande måste utvecklas i linje med den valda.

Spel GW 2 - är framför allt mångfalden. Allt som sker mycket snabbt, roligt och ger ett oförglömligt intryck. Spelet är verkligen mångsidig och det är omöjligt att lista allt som väntar dig i den virtuella världen av färgglada Guild Wars 2, så bättre att försöka bedöma fördelarna med projektet. Tja, som de säger, välkommen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more