Dina bokmärken

Grow: Song Of The Evertree

Alternativa namn:

Grow Song Of The Evertree är en gård av extremt hög kvalitet som du kan spela på PC. Spelet har mycket vacker 3d-grafik i tecknad stil. Världen låter extremt realistisk, varje karaktär har röst och musiken skapar en obeskrivlig atmosfär av frid.

Det här spelet är inte bara en bondgård, det kombinerar många genrer och har en intressant handling, utan först till kvarn.

När du har slutfört handledningen måste du återställa Alarias försvunna blommor. Enligt legenden förenade blommorna i detta majestätiska träd många världar. Detta gjorde att alla kunde resa på dem.

I modern tid har trädet förändrats och imponerar inte längre med sin prakt.

Mycket arbete väntar dig som den siste alkemisten:

  • Utforska det omgivande området efter allt som kan hjälpa dig
  • Förstå vad grodden vill ha och använd dina kunskaper för att skapa det du behöver
  • Skapa livskraftiga frön och odla dem
  • Inspektera noggrant omgivningen för att upptäcka dolda platser
  • Designa ditt hem som du vill och dekorera världen runt
  • Lär dig fiska och hitta en vrå som alltid biter

Grow Song Of The Evertree kommer att tilltala både vuxna och barn. Spelet är fascinerande, det finns ingen grymhet i det och alla karaktärer är väldigt söta.

Under spelet måste du resa mycket och utforska fler och mer avlägsna territorier. Landskap i spelet fascinerar med skönhet, var och en av dem ser ut som en fantastisk bild. Medan du beundrar naturen och arkitekturen, glöm inte att se dig omkring efter dolda platser. Det kan vara fängelsehålor, lundar och andra intressanta platser där du definitivt kommer att ha turen att hitta ett stort antal värdefulla föremål.

Musik av Kevin Penkin, många av låtarna du kanske vill lägga till i ditt bibliotek.

Du kommer att ha möjlighet att spela många inbyggda minispel. Detta kommer att distrahera från huvudaktiviteten och ha kul.

Du bestämmer vad du ska göra:

  1. Fiska
  2. Jakta fjärilar
  3. Skapa rabatter och bestäm vilka blommor du vill odla i dem
  4. Lös gåtor

Det enklaste sättet att få nya typer av växter är att kombinera olika element med hjälp av alkemi. På så sätt kan du få vad som helst. Men resultatet blir inte nödvändigtvis som du planerat.

Möt invånarna i den magiska världen, några av dem kan behöva din hjälp. Uppfyll deras önskemål och hjälp dem. För goda gärningar kommer spelet generöst att tacka dig.

Skapa ett mysigt hem för huvudpersonen i spelet och dekorera det. Du måste också ta hand om garderoben.

Grow Song Of The Evertree ladda ner gratis på PC, tyvärr, kommer inte att fungera. Du kan köpa spelet på Steam-plattformen eller på den officiella hemsidan. Om du vill spara lite pengar, kolla om spelet är till rea just nu och du kan få det för nästan ingenting.

En vacker sagovärld med många nya vänner väntar på dig, installera spelet nu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more