Dina bokmärken

Grow Empire: Rome

Alternativa namn:

Grow Empire: Rome är ett strategispel i tre genrer för mobila enheter med TD- och RPG-element. Grafiken är förenklad på vissa ställen, i allmänhet är den inte tillfredsställande. Ljudet är bra, musiken är trevlig.

En gång var det romerska riket det största i världen och dess makt sträckte sig över större delen av Europa. Hon blev inte direkt så stor och mäktig. I det här spelet kommer du, i rollen som Caesar, att försöka förvandla en liten bosättning till ett imperium starkare än någon annan vid den tiden.

  • Bygg om en liten bosättning till en ogenomtränglig fästning
  • Skapa en mäktig armé av bönder
  • Erövra landet runt bosättningen och etablera resursutvinning
  • Rekrytera barbarstammar och skicka dem för att expandera ditt imperium
  • Belägringar och stormstäder
  • Led försvaret av dina fästningar

Allt detta och mycket mer väntar på dig i detta spännande spel. Innan du spelar Grow Empire: Rome måste du gå igenom flera tutorialuppdrag och förstå kontrollgränssnittet.

Redan i början vore det bättre att koncentrera huvudkrafterna på att bygga stadens försvar och materiella stöd.

Uppgradera byggnader och bygg nya. Över tusen uppgraderingar är tillgängliga i detta spel. Bygg stenmurar och utöka stadens gränser så att den kan rymma en stor garnison. Bara genom att försvara huvudstaden kan du gå vidare.

Fyra fraktioner kommer att motsätta dig. Alla har sina styrkor och svagheter. Det finns skillnader mellan stridsenheter och militära grenar. Du måste hitta den mest effektiva strategin för att enkelt besegra enheterna i var och en av dem. Efter att ha lidit nederlag i en skärmytsling, misströsta inte, du har fått värdefull erfarenhet. Försök nästa gång att använda en annan taktik och förr eller senare blir segern din.

Utveckla militärvetenskap för att låsa upp mer än 35 militära grenar. En framgångsrik kombination av olika krigare på slagfältet kommer att göra dig oövervinnerlig.

Ju mer erfarenhet dina krigare får i strider, desto fler färdigheter kommer de att kunna använda på slagfältet. Välj vilka fightertalanger du vill utveckla enligt din spelstil.

Rekrytera hjältar, även ensamma kan de förstöra mängder av fiender. Som en del av en trupp kan hjältar förändra maktbalansen i din riktning. Det finns sju sådana fighters i spelet och var och en av dem har sin egen kampstil.

En fördel kan erhållas genom att använda ett av tre kort som låter dig förbättra vissa färdigheter ett tag. Kort finns i olika nivåer och agerar starkare eller svagare beroende på detta.

Mer än 120 städer är tillgängliga att erövra, vilket betyder att du säkert kommer att ha något att göra under lång tid.

I spelbutiken kan du köpa power-up-kort, resurser och till och med få starkare hjältar i dina led. Sortimentet ändras regelbundet och det är ofta reor med trevliga rabatter. Du kan betala för köp med spelvalutan eller riktiga pengar.

Grow Empire: Rome gratis nedladdning på Android du kan följa länken på denna sida.

Börja spela nu och se om du kan erövra hela kontinenten!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more