Bokmärken

Grepolis - Antikens Grekland

Alternativa namn: Grepolis, gripolis, antikens Grekland

Spelet Grepolis nätet & ndash; Denna webbläsarbaserad strategi, som alla utspelar sig i det antika Grekland. I de dagar då ett bra läge Olympens gudar var nyckeln till framgång och välstånd, när hjältarna från antiken utfört stordåd, kommer du att få tyglarna i en liten grekisk by. Spela Grepolis kommer att bli intressant. Du börjar med en liten stad, men i din makt för att göra honom till en mäktig kraft.

För att spela spelet Grepolis behöver skicka en gratis registrering. Gå med i spelet Grepolis nätet tar inte mycket tid. Men efter ett par minuter kommer du att bli ensam härskare över en liten stad som behöver din hjälp! & Nbsp;

I början av registreringen får du valet av servrar, som var och en har sina egna begränsningar. Till exempel kan en server Mu, har en gräns på 150 spelare i alliansen. Den här servern använder ett nytt stridssystem. Server Kappa erbjuder en högre hastigheten på spelet, men den maximala storleken på en allians av 100 spelare. Valet beror på serverversionen producerar spelupplevelse & ndash; delta i PvP-strider eller spela på högsta svårighetsgraden. & Nbsp;

I Grepolis nätet Din huvuduppgift kommer att vara utveckling och omvandling av denna lilla by i en rik politik, vilket inte är sämre än den storhet även Aten och Mykene. För att slå din stad till ett mäktigt imperium, måste du ta hand om den ekonomiska situationen i din by, skapa en militant armén och flottan, som behövs för att erövra nya territorier och ndash; närmaste ö grannar.

dyka in den underbara världen av antikens Grekland, kommer du att känna hela värdet av förmån för olympiska gudar och mytiska varelser deltagande.

Det första steget att du måste göra kommer att vara den organisation av produktionsresurser för din by avsättningar och byggmaterial. I online-spelet Grepolis viktigaste resurserna är trä, sten och silver. För produktionen av dessa resurser för att bygga ett sågverk, stenbrott och silvergruvor. Ett annat sätt att resursutvinning & ndash; plundra andra byar. Om du vill använda de resurser som du kommer att vara i stan för uppförande av byggnader som är nödvändiga för att förbättra levnadsstandarden.

Emellertid är den viktigaste resursen i händerna på gudarna. Varje stad har sin egen beskyddare gudom, vilket kan som invånare skänka hans fördel, och att ta den. Din beskyddare kan vara Athena & ndash; Goddess of War, Poseidon & ndash; guden av havet, Hera & ndash; hustru till Zeus, Hades & ndash; jordens gud, eller ens den majestätiska Zeus & ndash; Chief bland Olympens gudar. Med nåd gudarna kan du kalla på hjälp olika mytiska varelser. Det kan vara centaurerna och cyklop, Hydra och Minotauren liksom många andra.

För att dyrka och erbjuda gåvor till deras gud är nödvändigt att bygga tempel. Från valet av din gudomliga beskyddare beror på vilket område av lycka kommer att följa dig mer. Poseidon, till exempel, kan skänka dig fördel i sjöslag, Athena och skydda staden från naturkatastrofer och ndash; jordbävningar och lightning.

I denna strategi är dina ägodelar inte begränsad till en stad. Du kommer att kunna grunda nya städer, skydda dem från fienden. Du kan också erövra andra territorier, krig på land och till sjöss. & Nbsp;

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt att utveckla dina trupper. Före kriget måste du räkna alla strategiska styrkor och svagheter väl väga maktbalansen. För att se det mest sannolika scenariot i kriget, kan du använda striden simulatorn. Men glöm inte & ndash; Det finns i denna strid av lycka och balansen är inte alltid på din sida av fören. & Nbsp;

Det är också viktigt att skicka sina spioner för att utforska städerna på fienden veta om storleken på de fientliga styrkorna och militära planer fienden.

Det är också viktigt utveckling av flygplansflottan. Grekland och ndash; sjömakt, där ett stort antal av strider som äger rum i det öppna havet. Dessutom välutbildad flottan och behovet av handeln. Till ditt förfogande kommer att förses med höghastighets biremes och trirem, och laquo; eldig fartyg & raquo; och beprövad transportskepp.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more