Dina bokmärken

Stora hus i Calderia

Alternativa namn: stora hus av calderian

Great Houses of Calderia Renässansinspirerat storslaget strategispel. Spelet är tillgängligt på PC, prestandakraven är låga. Grafiken ser realistisk ut. Röstskådespeleriet är välgjort. Musiken är inte påträngande och borde inte trötta ut dig även om du spenderar mycket tid på att spela spelet.

I det här spelet är du chef för en stor adelsfamilj. Försök att göra din klan så mäktig och rik som möjligt.

Familjen är riktigt stor, inklusive första kusiner, andra kusiner och mer avlägsna släktingar. Att hantera så många olika människor kommer att vara svårt.

  • Ta hand om familjens välfärd
  • Utse familjemedlemmar till nyckelpositioner
  • Välj det mest lämpliga arbetsschemat
  • Hantera din ekonomi och försöka öka välståndet
  • Ordna lönsamma äktenskap
  • Höj din adelsstatus och hantera familjens gods
  • Skapa en liten armé för att försvara intressen under konflikter med andra familjer
  • Engagera er i diplomati för att hitta allierade och gräla rivaler sinsemellan

Det här är en att göra-lista som kommer att underhålla dig medan du spelar.

Management är inte svårt, dessutom har skaparna av spelet utrustat det med tips som hjälper nybörjare att snabbt ta reda på det.

Spela Great Houses of Calderia, äldre människor kommer att älska det. Det finns inga spektakulära specialeffekter och en enorm mängd action.

Börja spela när din familj inte är för stark och inflytelserik och ta den till toppen av framgång.

Snasa inte och ta för riskfyllda beslut, rör dig långsamt så löser sig allt.

Först blir det lätt att spela, men när din familj växer och blir fler blir det svårt att hålla reda på allt.

Hitta lämpliga tjänster för dina anhöriga. Var och en av familjemedlemmarna har vissa talanger, tänk på detta när du utnämner. När du väljer ett arbetsschema för dem, styrs främst av hela familjens intressen, du bör inte ha favoriter.

Ekonomi måste skötas med försiktighet, särskilt i början när det inte är för många av dem.

Möten med fiender är mer sannolikt att inträffa på det diplomatiska fältet. Genom att visa list kommer det att vara möjligt att uppnå dina mål och förhindra konfrontation på slagfältet.

Men strider händer ibland. De ser inte ut som en vanlig strid, utan snarare en blandning av ett kortspel, där varje kort är en av dina fighters. Striden utspelar sig på planen där du kan använda olika taktiker genom att placera krigarna på ett visst sätt. Det är svårt att beskriva hela processen under striden. I praktiken kommer du snabbt att förstå vad som krävs av dig och kommer att kunna ha kul med att förstöra fiender.

Internet behövs bara för att ladda ner och installera spelet, sedan kan du njuta av domstolsintriger utan en permanent anslutning till nätverket.

Great Houses of Calderia ladda ner gratis på PC, tyvärr fungerar inte. Du kan köpa spelet på Steam-portalen eller på utvecklarens webbplats.

Börja spela nu för att leda en kunglig familj i en tid av konst, teknik och ekonomi!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more