Dina bokmärken

Ereality

Alternativa namn: Ereality

Nya ansikten Reality oöverträffad spel skiljer sig från alla andra online-projekt för dess unika. Enligt alla dem som redan har haft en chans att träffa spelet en-mot-en, den har en enorm potential och alla chanser att vinna förmån för ett större antal spelare runt om i världen. Detta rollspel gjorts i genren MMORPG , utformad för ett stort antal användare. Eftersom detta projekt webbläsare, kommer du inte installera några ytterligare program eller filer, och i början av spelet kommer du att vara tillräckligt att bara registrera sig i Grand Reality nätet.

Som ni vet, du förväntar dig ett aktivt engagemang med alla registrerade användare av spelet. Idag har det registrerats ett stort antal deltagare, så gör dig redo för en ny datering med likasinnade. Du kommer att vara involverad i slagsmål och strider som kommer att äga rum vid kanten av verkligheten i realtid. Det här spelet tillåter både individuella och grupptyper av strider, och därmed kan du gå med i klaner och agera mot de kombinerade styrkorna av fienden.

Eftersom detta online projekt, för att starta spelet, som nämnts ovan, i Grand Reality check är en nödvändig process. Hela spelet gränssnittet är anpassat för ryska spelare, så svårigheter registrerings skulle uppstå.

1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; För registreringen startade, måste du klicka på knappen med samma namn & laquo; up & raquo;, som ligger på hemsidan för spelet.

2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Efter detta kommer du att se registreringsformuläret som du måste fylla, efter alla tips och styrsystemet, ange användarnamn och lösenord och välja kön på din karaktär. Först då kan du börja spela i Grand verkligheten.

Om så önskas, kan varje nybörjare logga in i systemet via ditt konto i ett av sociala nätverk. Lista över alla stöds sociala nätverk är också representerad på hemsidan för spelet.

Det viktigaste inslaget i detta spel är att administrationen försöker ständigt att hålla kontakten med var och en av användarna, försöker att tillgodose alla önskemål och inser även de galnaste idéerna. Därför, varje vecka i spelet uppdateras uppdrag och arbetsuppgifter, förbättrad spelbarhet.

börjar spela spelet Edge of Reality, kan du lära dig grunderna i magiska saker, och att lära sig nya färdigheter. Projektet har avancerade funktioner rollspelande karaktärer, vilket ger spelet en speciell charm. Vid kanten av verkligheten finns det flera huvudklasser av tecken, bland vilka:

​​ 1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; riddare.

2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Berserki.

3. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Valkirii.

4. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Nosferatu.

Som ni kan se, kommer du att välja från. Dessutom kommer varje spelare att finnas tillgänglig alla de grundläggande elementen: jord, vatten, luft och eld.

& nbsp;

Den mest behagliga är det faktum att den fria Faces verklighet kan spela någon. En seger i detta spel är välförtjänt prestation, inte proplachennym process.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more