Bokmärken

GTA: Episodes from Liberty City

Alternativa namn: GTA: Episodes from Liberty City

Hela raden av spel GTA - en samling av legendariska och framgångsrika projekt som kan fängsla en gång för alla. Varje år antalet nya fans av spelet växer flera gånger - uppgraderingar och utökningar av projektet väntar på flera miljoner människor runt om i världen. GTA EFLC pc - en välkommen gåva till gamers. Detta spel skiljer grundlighet, och likställa det till ett antal projekt där från en version för att ändra de grundläggande elementen, bara inte vågar.

Detta projekt - hela två matcher. Det enda som förringar deras oberoende - låg duration. Storylines Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City är tätt sammanflätad med den ursprungliga, men utvecklarna har lyckats skapa en unik och unika nya spelhändelser. Även det faktum att både den "omstörtande verksamhet" av projektet sker på öppna platser i samma stad, inte förstöra helhetsintrycket av spelet. Skaparna av nästa episod av GTA lyckats göra det omöjliga: att skapa två helt olika spel. Omedelbart efter start av spelet spelare kan känna skillnaden i atmosfären och anturazhnye.

Förresten, om början av spelet, liksom tidigare, innan du kan pröva lyckan i projektet kommer att behöva ladda ner GTA 4: EFLC. Installationsprocessen kommer att ta mellan 15-20 minuter styrka, om du fly för att få hjälp när du laddar ner torrent trackers. Att gå in i spelet, kommer du att omedelbart förstå vad som är de viktigaste inslagen i projektet. En del av The Lost and Damned glänt för dig hemligheterna om livet i vanlig gata motorcykel gäng, vars medlemmar inte är föremål för allmänt accepterade normer och lagar - de har sin egen syn på livet. Och Balladen om Gay Tony - rik historia, som visar de glamorösa fester och dyra bilar, lyxiga damer ... och samma förhållande till de regler och lagar, som i The Lost and Damned.

GTA EFLC - ett spel som berättar historien om den moderna världen, där pengar är en symbol för makt. Större förändringar i projektet hittills är dock inte allt detta kompenseras av bra gameplay och cool grafik. För att göra det lättare för dig att "grundläggande utbildning", vara varnat att i det här spelet tomt inte är särskilt påverkar gameplay - den behövs här längre för att skapa den rätta stämningen.

I GTA EFLC spel kommer att tilltala alla fans av projektet, utan undantag, som, för att vara uppriktig, tomten-som egentligen inte behöver, det viktigaste - att förstöra alla motståndare. Men en helt annan spelstrategier fascinera länge. Till exempel i "biker saga" du behöver inte vinna prestige bundsförvanter, eftersom alla medlemmar i motorcykel broderskap har länge upphört att vara bara vänner, familj - så de kommer sannolikt att präglas. Men Balladen om Tony kommer att ta en helt annan, falsk och orättvis värld, där nästan alla frågor som krävs för att lösa med knytnävarna. I bort till GTA EFLC video trailer visas alla de viktigaste fördelarna med projektet. Från det att du kommer att lära dig om de nya mini-mål och uppdrag. Intrigued?

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more