Dina bokmärken

Stora kriget

Alternativa namn:

Grand War är en turbaserad strategi tillägnad ett av det förflutnas största imperier. Spelet är tillgängligt på mobila enheter som kör Android. Grafiken är bra och spelet ser attraktivt ut. Röstskådespeleriet gjordes av proffs, musiken är trevlig.

I Stora kriget kommer du att försöka underkuva det stora romerska riket och bli dess härskare.

För att uppnå detta måste du prova:

  • Gruva byggmaterial och andra resurser för att bygga ett välförsvarat läger
  • Skapa en stark armé bestående av olika typer av trupper
  • Vinn till din sida de berömda generalerna som fanns under den eran
  • Uppgradera vapen och rustningar för dina fighters
  • Använd olika typer av taktik på slagfältet och välj den mest effektiva bland dem
  • Utveckla dina krigares och befälhavares färdigheter
  • Besegra fiendens arméer och erövra nya territorier

Du kommer att göra allt detta medan du spelar Grand War Android.

Innan du börjar, slutför handledningen, under vilken du kommer att lära dig allt om spelgränssnittet med hjälp av tips.

Alla typer av trupper och generaler är inte tillgängliga från de första minuterna av spelet. Ju längre du spelar, desto fler möjligheter öppnar sig för dig. Komplexiteten i de uppdrag som måste slutföras ökar också när du går framåt.

Försök att ta hand om befälhavare under strider eftersom dessa är unika karaktärer och när du går upp i nivå kommer du att ha möjlighet att avslöja deras talanger. Du väljer själv vilka färdigheter du ska ha.

För att besegra fiender måste du lära dig att använda typen av terräng och terräng när du planerar uppdrag. Dessutom är taktik viktiga, de är individuella för varje person och beror på din spelstil.

Du måste också ta hand om lägrets säkerhet. Bygg ogenomträngliga väggar, bakom vilka det blir mycket lättare att försvara.

Skicka expeditioner för att utforska området runt dig. Låt inte fiendens enheter smyga sig på dina bosättningar obemärkt. Bygg vakttorn och andra befästningar. Utveckla teknik för att få fler möjligheter.

Belägringsmotorer kan göra det mycket lättare att inta fiendens städer och fästningar, men att transportera dem kommer att ta tid.

Ships kommer att hjälpa till att övervinna vattenhinder och kommer att kunna bedöva fienden med ett plötsligt anfall från ett oväntat håll.

Du kan köpa de mest avancerade generalerna på guldnivån i spelbutiken. Du kan betala för köp med riktiga pengar, på så sätt kommer du att tacka utvecklarna för deras arbete.

Att spela Grand War Android är intressant, men projektet utvecklas fortfarande, nya nivåer läggs till och det kommer att bli ännu bättre med tiden.

För att börja spela måste du ladda ner och installera Grand War Android. Därefter kommer Internet bara att behövas för att leta efter uppdateringar; under spelet är en anslutning till ett datanätverk inte nödvändig.

Grand War Android kan laddas ner gratis på Android genom att följa länken på denna sida.

Börja spela just nu för att erövra Romarriket och leda många legioner av krigare!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more