Dina bokmärken

Governor of Poker 2

Alternativa namn:

Governor Of Poker 2 är ett kortspel som kan spelas offline, vilket inte är så vanligt nuförtiden. I spelet hittar du färgglad tecknad grafik designad i stil med vilda västern. Ljuddesign är också på topp, motsvarar atmosfären, välröstade repliker av spelarna. Motståndarna vid bordet är väldigt roliga. När du tittar på bordet från ovan kommer du bara att se de närvarandes hattar, eftersom handlingen utspelar sig i Texas, där även hästar bär hattar. Dessa hattar har ibland ett ganska komiskt utseende.

Innan du spelar Governor Of Poker 2, ange din ålder och kom på ett namn för huvudpersonen.

Under spelets varaktighet måste du vara en karismatisk cowboy i en enorm hatt, under vilken en rejäl mustasch sticker ut. Hans dröm är att bli kungen av poker i hela Texas. Det blir inte lätt. Du måste besegra 80 pokerexperter i 27 salonger när du reser runt i staten. Varje salong har sin egen unika design, gjord i den tidens anda.

I spelet blir du

Spela poker med olika motståndare

Köp byggnader och fabriker

Resa städerna i vilda västern och besök salongerna i dem

Undvik straff från sheriff som hatar allt hasardspel

Nu lite mer om allt.

Spelet har en historia som inte ofta ses i kortspel.

När du har lärt dig grunderna i poker måste du ta hand om att skaffa dig ett rykte. Slå alla spelare du möter i varje stad, några av dem kommer att visa sig vara tuffa nötter. Investera pengarna som tjänats in på detta sätt i köp av stadsfastigheter. Alla byggnader som du tar i besittning kommer att ge en liten vinst. Hjälp huvudkaraktären att köpa allt för att bli den viktigaste rörelsen i Texas.

Förutsättningen för att flytta till en ny stad är att besegra lokala spelare och köpa alla hus i området. Om villkoren inte är uppfyllda kommer föraren att vägra fullgöra sina uppgifter och tar dig inte någonstans.

Var försiktig så att du inte blir gripen av den förrädiska sheriffen. Han förföljer och straffar hårt alla spelare i det territorium som anförtrotts honom.

Trots den roliga grafiken tog utvecklarna processen med spelet på allvar. Pokerreglerna respekteras och termerna som används är korrekta.

Rivaler är inte livlösa dockor och saknar inte känslor. Vid kritiska ögonblick kan de svettas rikligt eller på annat sätt visa upphetsning. Försök att lägga märke till sådant beteende, det kommer att hjälpa att vinna. Motståndarna skiljer sig inte bara åt i utseende, var och en av dem har sin egen spelstil, vilket gör tävlingen mer intressant.

Spelet är inte fullt av realism, du kan lätt förlora, efter att ha vunnit tillbaka, och så mer än en gång. Det är precis som ett riktigt pokerspel.

Du kan ladda ner

Governor Of Poker 2 gratis på Android här genom att klicka på länken.

Om du vill ha det trevligt och lära dig grunderna i poker, är det här spelet du behöver! Spela var som helst, eftersom internet inte krävs för detta. Slösa inte tid, börja spela redan nu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more